• Новинка
Детайли инструмент 2 вида Черна триъгълна и шест двустранен Инструмент За облекчаване на чеп от неръждаема Стомана, Здрав Инструмент, за облекчаване на Чеп с външн?

Детайли инструмент 2 вида Черна триъгълна и шест двустранен Инструмент За облекчаване на чеп от неръждаема Стомана, Здрав

Buyers rating:
BGN 41.51

Налично

Цвят : триъгълни и шестостенниКръст Бод Пакет включва : 1 х Инструмент за облекчаване на чеп с външна фаска Забележка : Моля се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. Материал : Неръждаема стомана. Номер на модел : deburing.Цвят : триъгълни и шестостенни.Кръст Бод Пакет включва : 1 х Инструмент за облекчаване на чеп с външна фаска Забележка : Моля се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. Материал : Неръждаема стомана. Номер на модел : deburing.Лесно управление с помощта на най-ниската скорост на въртене на тренировка, а след това леко лек натиск за премахване на чеп. Работи ефективно с неръждаема стомана, закалена стомана, мека стомана, мед, мед, алуминий, стъкло, дърво, пластмаса. Бързо възстановява повредени болтове и стяга ядки на едно място.Висока якост и твърдост.Този инструмент работи чрез рязане на метал, слой след слой.Добре обмислен дизайн гарантира липсата на порязвания на ръцете, искри и изгаряне.Удобен за използване.Опростява процеса на ремонт, елиминира необходимостта от замяна на скъпо или труднодоступного оборудване.Е трайна употреба.Технически характеристики : Материал : Неръждаема стальподходит Размер : като за изображениецвет : черныйпакет включва : 1 х инструмент за облекчаване на чеп с външна фаска Забележка : Моля се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.Характеристики на продукта : Материал : неръждаема стомана по поръчка : да Номер на модела : заглаждане на Употреба : Домашно производство на Вида : Данни за ръчни инструменти.

Подробности

Подобни продукти в категория