• Новинка
FISNAE Слънчева Пролет Птичка Седи на Клона Подложка за вана Две Огромни Птици, Постелки за Баня Меки Нескользящие Абсорбиращи Миещи се Постелки за Баня, Кухня Трапез?

FISNAE Слънчева Пролет Птичка Седи на Клона Подложка за вана Две Огромни Птици, Постелки за Баня Меки Нескользящие Абсорбиращи

Buyers rating:
BGN 9.06

Налично

[Силен абсорбиращ] : Подложка за пода в банята е изработена от коралов кадифеТя е много мека и перфектно абсорбира влагата.Направете така, че краката ви се чувстват комфортно.А косата на повърхността са били укрепени, за да се избегне загуба.Материали не издават никаква миризма, така че, моля, не се притеснявайте, те няма мирис. [Нескользящая основата] : Долната част на подложка за душата е изработена от нетъкан материал и малки количества от пластмаса, която е различна здравина и издръжливост при продължителна употреба.Устойчива на плъзгане подплата позволява задържане на тепиха на място.Той може ефективно да предотврати приплъзване, без да причиняват вреда на пода. [Съхранявайте стая чисти] : Това също може да бъде изтривалка.Една изтривалка може да се разклаща мръсотия, премахване на сняг, кал, пясък, трева, листа и прах от обувки, а също и в пряк стая, чистотата и реда. [Лесен за почистване] : Редовно почиствайте го с помощта на метла или ръчно прахосмукачка или встряхивайте на открито, или да използвате градински маркуч за миене на подови подложка на открито.Машинно пране в хладка вода с мек препарат за почистване и изсушаване на въздуха.Не използвайте хлор или белина. [Multi] : Тези постелки за баня може да се използва за душ, вани, мивки.Сладък подложка за баня също може да се използва като подложка за баня, пералня, детска баня, детска, спалня, всекидневна, кухненски килима на пода.Това ще донесе в живота ви естетиката на модерния дизайн на банята и ще се отпуснете живота си.Подложка за баня също може да се използва като празничен подарък. [Силен абсорбиращ] : Подложка за пода в банята е изработена от коралов кадифе.Тя е много мека и перфектно абсорбира влагата.Направете така, че краката ви се чувстват комфортно.А косата на повърхността са били укрепени, за да се избегне загуба.Материали не издават никаква миризма, така че, моля, не се притеснявайте, те няма мирис. [Нескользящая основата] : Долната част на подложка за душата е изработена от нетъкан материал и малки количества от пластмаса, която е различна здравина и издръжливост при продължителна употреба.Устойчива на плъзгане подплата позволява задържане на тепиха на място.Той може ефективно да предотврати приплъзване, без да причиняват вреда на пода. [Съхранявайте стая чисти] : Това също може да бъде изтривалка.Една изтривалка може да се разклаща мръсотия, премахване на сняг, кал, пясък, трева, листа и прах от обувки, а също и в пряк стая, чистотата и реда.

Подробности

Material:
Coral velvet
Size:
20 x 32 inches (50 x 80cm)

Подобни продукти в категория