• Новинка
Стелаж за тръби Cabilock Скоба за Гривна Поставка за Дисплея Поставка за Гривната е Титуляр за Часа Рафтове За Изложба на Бижута Рафтове За съхранение на Бижута Предст?

Стелаж за тръби Cabilock Скоба за Гривна Поставка за Дисплея Поставка за Гривната е Титуляр за Часа Рафтове За Изложба на Бижута

Buyers rating:
BGN 7.96

Налично

Синтетичен материалПоставка за гривни - идеални за съхранение и демонстрация на гривни, часовници и много други. поставки за колиета - Прекрасна и креативна стойка за съхранение.Многофункционален избор, удобни и перфектно отговарят на вашите нужди.ПОКАЗВАНЕ на БИЖУТА - - органайзер-държач за гривни : идеален за съхранение и демонстрация на гривни, часовници и много други.ДЪРЖАЧ за оголовья - Произведен от висококачествен дървен материал за продължителна употреба.ОРГАНАЙЗЕР за гривни - - Т-образна поставка за гривната : Повърхност от микрофибър предпазва си украса от всички щети или износване.Списък на пакетите 1 x Стойка за бижута Особености - Материал : Дървен органайзер за гривни. - Цвят : Както е показано на щанда за притежателя на тръби. - Размер : Около 15 x 7 x 13 см Рафтове за изложба на бижута. - Идеален за съхранение и демонстрация на гривни, ръчни гривни, часовници и много други. Поставка за гривни. - Произведен от висококачествен дървен материал за трайно и дългосрочно използване на притежателя на гривната. - Прекрасен и креативен рафтове за съхранение.Многофункционален избор, удобна и идеална за вашите нужди поставка за бижута. - Най-лесният и елегантен дизайн добавя нотка характерна за красота на вашата стойка за демонстрация гривни space. - Повърхност от микрофибър предпазва си украса от всички щети или износване.Информация за продукта Скоба за рафтове с шнорхел Елегантен дизайн придава на вашето пространство характерна нотка на красота.Притежател на гривна, Този обект е проста и практично поставка за демонстрация на бижута, която е идеална за демонстрация на бижута и тяхното систематизиране.Поставка за бижута може да ви осигури място за демонстрации, съхранение и подреждане на вашите гривни, верижки, часовници и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Женският отбор Chica-ди Бэйсайд
  • Новинка
Оценки:

Женският отбор Chica-ди Бэйсайд

60% Памук, 40% полиестерИздърпайте закопчалка Подкрепете любимия си отбор със стил и комфорт с помощта на �

BGN 1.67