• Новинка
Canlierr 2 бр. Висящи Саксии с форма на Диамант с Изкуствени Водни Растения, Метална Ваза, Вътрешен Притежателя, Модерен Геометричен Стенен Декор за Дома, Хол, Офис (злат?

Canlierr 2 бр. Висящи Саксии с форма на Диамант с Изкуствени Водни Растения, Метална Ваза, Вътрешен Притежателя, Модерен

Buyers rating:
BGN 6.06

Налично

Пратката включва в себе си : вие ще получите 2 бр метални стенни декоративни саксии и 2 бр. пластмасови изкуствени растения, които могат да вървят добре един с друг и са идеални, за да направите вашия дом или офис по-цветни и ярки.Здрав и издръжлив : тези модерни стенни висящи саксии са произведени от надежден метал с покритие и качествена черна керамика, които притежават висок гланц, не е лесно да изчезнат или да се счупи, което ще ви осигури по-дълъг експлоатационен живот.Проста и щедра : геометрична стенни подвесная ваза извършва в формата на триъгълник и на диамант, в хармония с класически златист цвят, комбинация от метал и с цветето на изкуството, просто си дизайн позволява да изглежда елегантно и красиво, и тя е подходяща за различни стилове на оформяне, като модерен стил, минимализъм, селски стил и много други.Подробности за размер : размер на всяка геометрична стенни саксии за стайни растения е прибл. 25 х 12,5 см/9,8 х 4,9 инча в реален размер, както и в центъра има вътрешна тръба с размери 6 х 2,5 см /2,4 х 1 инч за съхранение на изкуствени водни растения, изкуствени цветя и растителност, прежди от изкуствени перли, свежи цветове и много други; Растение идва с подходящ размер; Забележка : корена на растението трябва да се огъват, а след това се набута в контейнер. Универсален декор : тези стенни саксии с изкуствени растения може да се окачи в хола, кабинета, коридор, веранда, тераса, спалнята, банята, кухнята, кафенета или на други места, които ви харесват; И те също са изпълнени с вкус подаръци за нов дом, рожден ден, Коледа, Нова година, Свети Валентин, годишнина и др.Характеристики : Елегантна декорация на стените : Тези висящи саксии с изкуствени растения в комплекта са прекрасен декор на стените за дома, офиса, кафене, хотела и други места, където се изисква украса, за да добавите повече енергия в помещение или пространство.Лесно подвешивается : просто карам игла или тренировка в стената, след това се поставя изкуствено водно растение в саксии и виси на тенджери към стената, за да завърши цялата инсталация.

Подробности

Подобни продукти в категория

Jackhammer Fiskars Isocore 28 грама 16 Инча
  • Новинка
Оценки:

Jackhammer Fiskars Isocore 28 грама 16 Инча

Идеален за големи които фланг работи и мощен и бързо забиване на големи пирони в трайни дървен материал�

BGN 1.67
Samurai Warriors 5 (Nintendo Switch)
  • Новинка
Оценки:

Samurai Warriors 5 (Nintendo Switch)

Samurai warriors 5 включва 27 игрални герои, включително и нови, и завърнали се войници, от Иэясу Токугавы и хидэе�

BGN 16.56