• Новинка
Въздушна докинг станция Ostay, притежателя и място за съхранение на инструменти за стайлинг на коса Дайсън Airwrap - Базов комплект за стайлинг (розов)

Въздушна докинг станция Ostay, притежателя и място за съхранение на инструменти за стайлинг на коса Дайсън Airwrap - Базов

Buyers rating:
BGN 38.52

Налично

[Спестяване на пространство и тегло] Пробив в дизайна, който намалява размери и тегло почти два пъти [Лекотата на използване и удобството] Удобство извличане на инструменти за полагане на една ръка, с едно докосване и удобство, без да е необходимо да се запази гореща инструменти за полагане на ръка. [Чисто съхранение] Инструменти за полагане могат да се съхраняват чисти и защитени от натрупвания на прах.С помощта на материал TPU, от който е изработена дъска за рязане, можете да се запази чистотата на инструменти за стайлинг, които докосват до вашите близки косата. [Подходяща за всяко жизнено пространство] Прост, вязаный и хармоничен дизайн, който се вписва във всеки интериор. [Внимание] *В КОМПЛЕКТА на ТОЗИ на продукта не е включена всъщност въздушна обвивка за стайлинг на КОСА ДАЙСЪН. [Спестяване на пространство и тегло] Пробив в дизайна, който намалява размери и тегло почти два пъти. [Лекотата на използване и удобството] Удобство извличане на инструменти за полагане на една ръка, с едно докосване и удобство, без да е необходимо да се запази гореща инструменти за полагане на ръка. [Чисто съхранение] Инструменти за полагане могат да се съхраняват чисти и защитени от натрупвания на прах.С помощта на материал TPU, от който е изработена дъска за рязане, можете да се запази чистотата на инструменти за стайлинг, които докосват до вашите близки косата. [Подходяща за всяко жизнено пространство] Прост, вязаный и хармоничен дизайн, който се вписва във всеки интериор. [Внимание] *В КОМПЛЕКТА на ТОЗИ на продукта не е включена всъщност въздушна обвивка за стайлинг на КОСА ДАЙСЪН. "Най-доброто дизайнерско решение за потребители и в помещенията на Дайсън Air wrap!".ВЪНШЕН ВИД и ЦВЯТ, въпреки че това и определя неговата уникална индивидуалност, това също ви позволява да въздушна фолио и се съхранява в рамките на всички 8 инструменти за полагане (включително кратко бъчви). "Теглото и размера на два пъти", увеличете ефективността на използване на пространството и обема!.

Подробности

Подобни продукти в категория