• Новинка
Крем пръчка за сенки iGuzvaw с гъба за размазывания, Гладка Текстура, Матово Блестящ Крем Молив за сенки, Устойчив, водоустойчив (02 # sugar color bridge)

Крем пръчка за сенки iGuzvaw с гъба за размазывания, Гладка Текстура, Матово Блестящ Крем Молив за сенки, Устойчив, водоустойчив

Buyers rating:
BGN 4.65

Налично

【Двустранен дизайн】 Единият край на пръчка за сенки -крем-сенки за очи, на другия край -апликатор за сенкиИдеален е за начинаещи или професионални гримьори, лесно създава лек грим на очите. 【Софт крем текстура】Пръчка за сенки меко и плавно пада, естествен цвят, светъл, без преувеличенного блясък, може да се използва като удар за вашия перфектен грим на очите. 【Трайна водоустойчива формула】 Высокопигментированные сенки за очи с водоустойчив и защитен от пот формула, не се страхувайте размазаться, дори хващане на водни спортове. 【Спестяване на време】 Двустранен дизайн може да се прилага бързо, спестявайки повече време за грим на очите.Портативен размер е идеален за пренасяне и за пътуване. 【Идеален подарък】 Крем пръчка за сенки за очи, подходящ за подаръци за влюбени, за приятели, на семейството, на рожден Ден, Свети Валентин, Коледа и други празници.

Подробности

Подобни продукти в категория