• Новинка
Cabilock 2 бр. за Публикуване Стъклена Посуда Кухненски Сплав Неръждаема Уиски Метални Съдове За Пиене Мед Viking Барел Купа Декорация Сватба с Шарени Изстрел Планински К?

Cabilock 2 бр. за Публикуване Стъклена Посуда Кухненски Сплав Неръждаема Уиски Метални Съдове За Пиене Мед Viking Барел Купа

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Ретро чаша за пиене : луксозно производство винтажной бира, чаши прави повърхността гладка и изпълва с водаЧаша за пиене : безопасни за хранителни продукти, материали, класически дизайн, здрава структура от сплав, не съдържа.Чаша за вино : Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Уникална бочкообразная чаша : Вино чаша отговаря не само за барове и други развлечения, но и за семейни партита, офиси и други тематични партита.Релефно чаша за вино : парти, къща, ресторант, хотел, семейно събрание и така нататък.Пратката включва 2 x ретро-чаши за вино Характеристики -Произведен от материал, който може много дълго да служи винена чаша бира. - Той подходящи за дома, хотел, ресторант, семейна сбирка, партита и други коктейлни чаши. -Можете да го изпратите на своите приятели и близки с подарък, и те ще бъдат много щастливи стаканчику за уиски. - Материал : чаша за уиски от метална сплав с за наздравици - Размер : около 7,30 X7,30 X6,20 см/2,87 X2,87 X2 готически бира, вино чаша. - Чаша за вино е по прост дизайн, но е много полезен и практичен ретро-чаша за вино и бира. - Елегантна атмосфера за много случаи, подходящи за домашна обстановка, сватбен реквизит, чаши за алкохол и т. Чаша за коктейли. - Цвят : както е показано на Египетския винарска бокалописание на продукта : Вино чаша с емблема е Изработена от висококачествен материал, който може да продължи дълго време. чаша за пиене на Това умение прави повърхността гладка и с вода. ретро чаша за пиене, за партита, за дома, ресторанта, хотела, семейна събиране и така нататък.чаша за вино Елегантна атмосфера за много случаи, е подходящ за декорация на дома, сватбен реквизит, чаши за алкохол и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Lexar Professional карта 1000X128GB SDXC UHS-II
  • Новинка
Оценки:

Lexar Professional карта 1000X128GB SDXC UHS-II

Висока производителност благодарение на технологията UHS II (U3) осигурява скорост на трансфер на данни до

BGN 28.00