• Новинка
Toyvian 12 бр. Шаблони за Детски Пособия За Рисуване на Шаблони За Рисуване на Детски бисквитка катер Листове Листове за Албуми Шаблони За Изрязване на Цветя Шаблони Пл?

Toyvian 12 бр. Шаблони за Детски Пособия За Рисуване на Шаблони За Рисуване на Детски бисквитка катер Листове Листове

Buyers rating:
BGN 5.86

Налично

Художествени шаблони за рисуване : различни стилове за вашето детеЗабавни шаблони за рисуване : комплект за рисуване, предназначени за кърмачета и малки деца за предстоящите празници, Коледа, детски рождени дни.Популярен аксесоар в класните стаи,.Шаблони за рисуване на на цветя : Не, изработени от пластмаса, лесен за рисувах, а и са безопасни за деца.Инструменти за рисуване : Декоративно-приложно изкуство с деца, никога не е било толкова забавно!.Албум за scrapbooking : у дома, в училище, в детската градина, в детска градина за почивка, този комплект за рисуване забавлява децата.Списък на пакетите в 12 x шаблони Характеристики - Цвят : Бели листове за рисуване - Материал : Пластмаса шаблони за списък. - Размер : около 18x10,5x0,1 см / 7,09x4,13x0 книга за scrapbooking. - Различни стилове, шаблони за рисуване на на цветя за вашето дете - Направени от пластмаса, те представляват здрава и сигурна цветен шаблон. - Те се различават добро качество на изработка и гладки детайли, рязане, классными трафаретами за рисуване. - Вашето дете ще се радвате на забавен албум "Време за рисуване". - Това е лесно преносими Забавни шаблони за рисуване.Информация за стоки, Шаблони за рисуване, с помощта на тези инструменти вашето дете ще създаде невероятни снимки.Шаблони за списания от различни стилове, за вашето дете.награда за scrapbooking с тях ви добро настроение.Шаблони за рисуване на деца търсите нещо специално, шаблони, които ще помогнат на детето да рисува?Тези шаблони за рисуване ще стане за вас един добър избор.

Подробности

Подобни продукти в категория

О-пръстен, Dash 385, Viton, 0,21 инча.
  • Новинка
Оценки:

О-пръстен, Dash 385, Viton, 0,21 инча.

✅ Опръстен, Dash 385, Viton, 0,21 инча ✅ Материал : Viton ✅ Дюрометр : 75 Shore A ✅ Номинален Вътрешен диаметър : 16 см ✅ Т�

BGN 2.67