• Новинка
Abaodam Офис Декор 3 бр. Дървени Подпори Коледен Блок Бижу за подарък Модел Нежна Тенис на Астронавт Година у Дома Новост Украса Напомняне Украшение Календар Дневник С?

Abaodam Офис Декор 3 бр. Дървени Подпори Коледен Блок Бижу за подарък Модел Нежна Тенис на Астронавт Година у Дома Новост Украса

Buyers rating:
BGN 34.80

Налично

Украса за календар : Произведени от екологично чисти дървени материали, то сигурно и лесноРетро дървен календар : много Е сладък и очарователен декоративен елемент на дървен календар, той ще се превърне в най-добрия подарък за вашите деца.Календар от дървени блокове : Можете да поставите дървена календар в хола, например, на бюрото, на нощното шкафче, книги на шкаф, етажерка, маса и прикроватной нощното шкафче.Коледен орнамент от дърво : малки декорации, внимателно шийн finish, без вреда за ръце. Дървен календар за 2021 година : Компактни размери и тегло, лесно се движат и да носят със себе си, с широк спектър на приложение.Кръст Бод Пакет включва 1 х Календар Украса Особености -Материал : Дърво 2021 настолен календар. - Добра устойчивост, лесно се преобърне, не харесва друго бижу, което е лесно украсяват дървен календар. - Можете да го поставите във вашата всекидневна, като бюро, шкафче, етажерка шкаф, рафт, маса за хранене и нощни дървена вечен календар. - Изящна изработка и фини детайли осигуряват своята практичност и популярността на diy Calendar plannner. - Произведени от екологично чисти дървени материали, те са безопасни и лесни настолни календари.11 инча, тенис на вечен календар. -Това е много сладък и очарователен декоративен елемент на дисплея, това ще бъде най-добрият подарък за вашите деца дървен календар за коледен подарък. - Цвят : Както е показано на фигурата.Информация за стоки Календарное декорация Не е играчка, а отлично украса на работния плот.Ретро дървен календар децата се забавляват. дървен календар за 2021 година е Чудесен подарък за децата за всеки ден или парти за деца.календар от дървени блокове, Този обект е една обстановка на вашия десктоп. коледна украса от дърво Можете да сложите на бюро у дома или в други места, които ви харесват.Изработен е от висококачествен материал за употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория