• Новинка
Писалка за мобилен телефон, Универсален Ръчен Държач Панти за Каишка за Пръст за iPhone Смартфон Samsung Таблет Kindle Авто вентилационна (противовакуумна) канална Титуляр ?

Писалка за мобилен телефон, Универсален Ръчен Държач Панти за Каишка за Пръст за iPhone Смартфон Samsung Таблет Kindle Авто

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

① Избършете задния панел на телефона ② Извадете мультидиапазон, махнете отметката от пластмасов филм от обратната страна. ③ Прикрепете мультидиапазон до телефона. ④ Повдигнете каишка, за да го използва като писалка за отпечатъци или влакчета.По-добре пръскайте Multi Band върху плоска и гладка повърхност в случай на внезапно падане.Поставете лента в отдушник на автомобила, вие можете да я използвате като титуляр за климатик.(Зависи от модела автомобили, някои може би са твърде големи, за да ги побере).Ако искате да го премахнете, просто махнете отметката мультибанд, след това измийте го, подсушете и той ще бъде лепкава, като при първата употреба.Подвижна лента с дължина 3 м позволява чехлу здраво приклеиваться и лесно отстранени, без никакви остатъци.Той поддържа почти всички смартфони и калъфи с плоска повърхност, от по-леки мобилни устройства до по-обемни отстъпки.Дръжка за пръстите бързо и лесно да се инсталира, просто махнете отметката стикер, нанесете лепило върху задния панел на устройството, и сте готови за работа.Многофункционалност : писалка за телефон, държач / поставка за телефон и кола за въздуховода обединени в многолентови режим. ✔ Е съвместим с повечето смартфони и мини-таблети. като например i Phone 13/ 12 /11 / Xs Max /Xs /XR /X /8 Plus / 8/7 Plus - Samsung Galaxy Note 10 /9 / 8 / Galaxy S9 + / S9 / S8 - Mate 20 и повече. ✔ Функционален инструмент, с помощта на този каишка за телефон можете да здраво, за да запази устройството по-голям размер с една ръка.Ви позволява да изпращате текстови съобщения, да правите снимки и много други неща с една ръка, което е много практично в ежедневието. ✔ Уникален дизайн-той е изработен от естествени влакна, притежаващ висока еластичност.С него можете да получите не само еластичен държач за пръстите на телефона, но и гъвкава скоба за телефон. ✔ 3 м залепваща дръжка за задната част на телефона, с изключение на силиконов каучук или мазна повърхност на телефона или на своята практика, е силата, с която многополосная дръжка се придържа към преносим устройство, се увеличава с времето, така че тя държи здраво на вашия телефон.

Подробности

Подобни продукти в категория