• Новинка
Корона пропановой горелки с Воспламенителем, Высокоинтенсивная Пусковая Горелка за газ пропан /Папка/Map, Заваръчен горелка с Контролиран пламък за приготвяне на х?

Корона пропановой горелки с Воспламенителем, Высокоинтенсивная Пусковая Горелка за газ пропан /Папка/Map, Заваръчен горелка

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Неръждаема стомана ?【РЕГУЛИРУЕМА ПЛАМЪК и БЪРЗО СТАРТИРАНЕ】 Нашата пропановая записващо идва с регулаторен клапан за подаване на гориво за регулиране на размера на пламъка и на температурата в съответствие с вашите нужди.Спусъка, за да се стартира автоматично запалване, която може да се възпламени или да гасят пламъците с едно натискане на клавиш, повишаване на горивната ефективност и лесно да го запаля. ?【Е СВЪРЗАН С РАЗЛИЧНИ ГАЗОВЕ】Тази горелка може да се използва в комбинация с котлони ПАПКА, MAP/PRO и пропановыми в отрасъла. ?【Функция НЕПРЕКЪСНАТО запалване】 Определяне на дръжката на тази главичката на горелката определя хонорар на пламъка на място, и можете лесно обхватить багажника цялата страна.Независимо от това, колко дълго ще ги ползвате, ръцете ви няма да се чувстват умора. ?【Подходящи за много случаи】 газова горелка mapp идеален за висока температура на спояване сребро, готвене, печене на пържоли, топенето на ледовете на покрива през зимата и т. ?【на ученето през Целия гаранционно обслужване】 Ние предлагаме 90-дневен един неоснователен връщане или възстановяване и ученето през целия гаранционен сервиз.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, веднага се свържете с нас онлайн, ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

10ШТ IRF7494 SOP8 5.1 A 150 В
  • Новинка
Оценки:

10ШТ IRF7494 SOP8 5.1 A 150 В

Ние настояваме, че продуктите, които ние продаваме, са оригинални и автентични, и всички продукти, които

BGN 25.08