• Новинка
FOMIYES 2 бр. Ръкавици за баня Мъжки Ръкавици За двойки, Ръкавици, Ръкавици с един пръст За Вани, Скрубери, за Гърба, Аксесоари За Баня, Кърпа За почистване, Пилинг Ръкави?

FOMIYES 2 бр. Ръкавици за баня Мъжки Ръкавици За двойки, Ръкавици, Ръкавици с един пръст За Вани, Скрубери, за Гърба, Аксесоари

Buyers rating:
BGN 6.55

Налично

РЪКАВИЦИ ЗА МИЕНЕ на ТЯЛОТО са Изработени от висококачествени материали безвредни за кожата и безопасни, може да бъде за известно времеКЪРПА ЗА ДУШ - Изработено от висококачествен материал, тя е безвредно за кожата и безопасно, че може да бъде за известно време.ПЕНЯЩАЯСЯ РЪКАВИЦА ЗА ДУШ - Премахнете праха от повърхността на кожата, сотрите на излишните мазнини в порите и направете тялото гладка.РЪКАВИЦИ ЗА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ - креативен дизайн ще ви представим няколко прекрасни впечатления и да споделят добро настроение.ОТШЕЛУШИВАЮЩЕЕ КЪРПА ЗА ДУШ - хавлиени ръкавици за тяло с еластична консистенция, добре, подходящи за душата по цялото тяло.Пратката включва 2 х ръкавици за баня Особености -Материал : найлонови ръкавици за душ -Цвят : Различни цветове за беля -Размер : 23,00 X14,00 X2,00 см. /9,04 X5,50 X0 хавлиени ръкавици за ексфолиране на душата. -Преносимост на тази ръкавици с един пръст я прави добре подходяща за престой в хотела за уикенда или за туристически преходи и за отстраняване на мъртвата кожа от лицето. -Почистване на триене силно, ефективно почиства, без да наранява кожата.Това позволява релаксиращ масаж за подобряване на кръвообращението, облекчаване на стреса, дълбоко почистване на ексфолиращи ръкавици за душата. -При използване на ръкавици за баня с любимия си сапун или пенящимся препарат се образува гъста пяна с помощта на няколко ръкавици за измиване на тялото с вода и сапун. -Това е и на сухо, и ефективно, и се отразява в използването на ръкавици за къпане на кучета. -Изработката на тази ръкавица за душ безупречно, и ще имате добър опит в използването на тази ръкавица за душ.Информация за стоки, Ексфолиращи ръкавици за баня Тази почистваща ръкавица за баня почиства тялото си и енергично премахва скрити разширени пори и черни точки по гърба и други места, дори и по лицето, врата, дланите, което ви гарантира удобен за къпане.

Подробности

Подобни продукти в категория