• Новинка
GFDFD Машинка за подстригване на Коса с Професионална Машина За Подстригване на Коса Електрическа Машина За Подстригване Самобръсначка Тример За оформяне на Брада, ?

GFDFD Машинка за подстригване на Коса с Професионална Машина За Подстригване на Коса Електрическа Машина За Подстригване

Buyers rating:
BGN 15.87

Налично

Режещата глава : завъртане на 2-те режещата главаLCD цифров дисплей : напомняне за времето на работа;.Време за зареждане : 8 часа. време за ползване : повече от 90 минути. батерия : литиево-йонна батерия с капацитет 145-500 ма.Режещата глава : завъртане на 2-те резцовая корона с цифров дисплей : напомняне за времето за работа; Време за зареждане : 8 часа Време за ползване : 90 + минути батерия : литиево-йонна батерия с капацитет 145-500 ма Начин на зареждане : акумулаторна батерия Режим на зареждане : жичен зареждане Приложимо напрежение : 110-240 v Начин на почистване : измиване, подстригване, за подстригване на косата : без бръснене, метод : ръчна Брой режещи глави : три режещи головкиэффективное управление и многофункционално использование1. Лесна употреба : Ние ви предоставяме пълен набор от аксесоари като водач гребен, шнола за коса, престилка, дубликат батерия и т. Лек дизайн : Електрически ножици са лесни за съхранение и сортиране, им е удобно да се използва от всеки ъгъл.

Подробности

Подобни продукти в категория