• Новинка
Огради WBBML, Повдигнати Легло за Кучета, Луксозен Развъдник за домашни котки с мека мебел за почивка с Ограда и Трамплин, Универсални за четири Сезона, Лесни за инста?

Огради WBBML, Повдигнати Легло за Кучета, Луксозен Развъдник за домашни котки с мека мебел за почивка с Ограда и Трамплин, Универсални

Buyers rating:
BGN 8.60

Налично

Размери : 60x38x34 см (по-малко от 2,5 кг и домашни любимци), 75x50x42 см (по-малко от 10 кг и домашни любимци), 90x55x42 см (по-малко от 30 кг и домашни любимци), 105x60x42 см (по-малко от 50 кг и домашни любимци) [Повдигна дизайн] : Легло за кучета с повишени, което позволява на въздуха свободно преминават в същото време това е защита на вашия домашен любимец от студени, горещи и твърди повърхности. [Моющийся матрак] : Добра пропускливост на въздух в матрака, осигурява домашен любимец прохлада и комфорт.Куче на носилка, изпълнен с Мек полипропиленовым памук. [Лесен монтаж] : Той събира и обработва за няколко минути, лесно се монтира с помощта на предварително просверленных дупки, дървена дограма може да се сваля за съхранение.Размери : 60x38x34 см (по-малко от 2,5 кг и домашни любимци), 75x50x42 см (по-малко от 10 кг и домашни любимци), 90x55x42 см (по-малко от 30 кг и домашни любимци), 105x60x42 см (по-малко от 50 кг и домашни любимци). [Повдигна дизайн] : Легло за кучета с повишени, което позволява на въздуха свободно преминават в същото време това е защита на вашия домашен любимец от студени, горещи и твърди повърхности. [Моющийся матрак] : Добра пропускливост на въздух в матрака, осигурява домашен любимец прохлада и комфорт.Куче на носилка, изпълнен с Мек полипропиленовым памук. [Лесен монтаж] : Той събира и обработва за няколко минути, лесно се монтира с помощта на предварително просверленных дупки, дървена дограма може да се сваля за съхранение.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Материал : дърво Съдържание на опаковката : 1 Xpet Bed1 Xmat1 Xpillow.

Подробности

Подобни продукти в категория