• Новинка
Титуляр светлина KDAFA, Керамичен Нагревател E27 UV UVB Лампа Притежателя на Светлина Лампа под формата на Влечуги, Костенурки с превключвател (14 * 15,5 см)

Титуляр светлина KDAFA, Керамичен Нагревател E27 UV UVB Лампа Притежателя на Светлина Лампа под формата на Влечуги, Костенурки

Buyers rating:
BGN 58.68

Налично

Той е устойчив на висока температура, може да се зажимать и назначени, което го прави по-удобен и икономичен подходяща за монтаж на UVA лампи, инфрачервени керамични нагревателя, енергоспестяващи UVB лампи и така нататък.Керамичен съединител осигурява безопасност, както лампа може да се използва защитно покритие за допълнителна защита.Материал : алуминий (лампа) + керамика (с основа).Може да се използва за поддържане на топлината в терариума е с влечуги (костенурки, гущери и т.), А също така и за слънчеви бани и попълване на калций за водни костенурки и т. В аквариум с рибки.Той е устойчив на висока температура, може да се зажимать и назначени, което го прави по-удобен и икономичен. подходяща за монтаж на UVA лампи, инфрачервени керамични нагревателя, енергоспестяващи UVB лампи и така нататък.Керамичен съединител осигурява безопасност, както лампа може да се използва защитно покритие за допълнителна защита.Материал : алуминий (лампа) + керамика (с основа).Може да се използва за поддържане на топлината в терариума е с влечуги (костенурки, гущери и т.), А също така и за слънчеви бани и попълване на калций за водни костенурки и т. В аквариум с рибки.Спецификация : Основаване на притежателя на : E27 Цвят : черен Материал : алуминий (лампа) + керамика (с основа) Размер : 14*15,5 см, 14 * 14 см, 14 * 10,8 см Особеност : Тя е устойчива на висока температура и може да се зажимать и назначени, което го прави по-удобен и икономичен. Подходящи за инсталиране на UVA лампи, инфрачервени керамични нагревателя, енергоспестяващи UVB лампи и така нататък.Керамичен съединител осигурява безопасност, както лампа може да се използва защитно покритие за допълнителна защита.Може да се използва за поддържане на топлината в терариума е с влечуги (костенурки, гущери и т.), А също така и за слънчеви бани и попълване на калций за водни костенурки и т. В аквариум с рибки. Забележка : само на лампа, други аксесоари в комплекта не са включени.

Подробности

Подобни продукти в категория