• Новинка
Удължител за USB C 10 фута на 2 опаковки, удължителен кабел USB Type C от мъжа към жената, Удължител Плетеного кабел USB3.1 Gen2 100 W, Бързо зареждане, прехвърляне на 10 Gbit/s, Съвмест?

Удължител за USB C 10 фута на 2 опаковки, удължителен кабел USB Type C от мъжа към жената, Удължител Плетеного кабел USB3.1 Gen2

Buyers rating:
BGN 15.82

Налично

【Бързо прехвърляне на 10 Gbit/с】 Максимална подкрепян скорост на предаване на данни е 10 Gb / сек, което означава, че прехвърлянето на файла 10g с помощта на удължител usb c отнема само 10-20 секунди 【Бързо зареждане с мощност 100 Вата】 Поддръжка на технологията за бързо зареждане с мощност 100 Вата.При използване на удлинительного usb кабел c за зареждане на Честта P50pro отнема само 30 минути, за да получи от 0% до 100% .Забележка : зарядно устройство необходимо за подпомагане на бързо зареждане с мощност 100 Вата. 【Отлична издръжливост】 Нашия удлинительный usb кабел-c е изработена от корпус от алуминиева сплав и корпус с найлон оплеткой.Корпус от алуминиева сплав, устойчив на корозия и окисляване и притежава най-добрите характеристики за отвеждане на топлината.Корпус с найлон оплеткой от влакно, опъната и се спрях за намаляване на износването. 【Широка съвместимост】 Удлинительный кабел type c е съвместим с повечето устройства usb c, като например компютри, лаптопи, мобилни телефони, монитори, проектори, i Pad, macbook, Surface Go и други. 【Дълга гаранция】 Ние предлагаме гаранция 24 месеца и висококачествено обслужване на клиентите на удлинительный usb кабел type c.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас. 【Бързо прехвърляне на 10 Gbit/с】 Максимална подкрепян скорост на предаване на данни е 10 Gb / сек, което означава, че прехвърлянето на файла 10g с помощта на удължител usb c отнема само 10-20 секунди. 【Бързо зареждане с мощност 100 Вата】 Поддръжка на технологията за бързо зареждане с мощност 100 Вата.При използване на удлинительного usb кабел c за зареждане на Честта P50pro отнема само 30 минути, за да получи от 0% до 100% .Забележка : зарядно устройство необходимо за подпомагане на бързо зареждане с мощност 100 Вата. 【Отлична издръжливост】 Нашия удлинительный usb кабел-c е изработена от корпус от алуминиева сплав и корпус с найлон оплеткой.Корпус от алуминиева сплав, устойчив на корозия и окисляване и притежава най-добрите характеристики за отвеждане на топлината.

Подробности

Подобни продукти в категория

KOHGA Титан TG SS + Военната Rock № 4
  • Новинка
Оценки:

KOHGA Титан TG SS + Военната Rock № 4

Цвят : оранжев в корпуса / JJ Glitter Разполага с нова система за определяне на скариди, която надеждно улавя

BGN 2.33