• Новинка
Zerodeko 1 БР. Коледна Лидице Кутия За съхранение на Кахитас Де Двойка, Детска Кутия За Съхранение, Пътен Контейнер За Закуски, Метален Тенекиен Съд, Преносима Подарък К?

Zerodeko 1 БР. Коледна Лидице Кутия За съхранение на Кахитас Де Двойка, Детска Кутия За Съхранение, Пътен Контейнер За Закуски,

Buyers rating:
BGN 3.42

Налично

ПОДАРЪК КУТИЯ с орнаменти - Дело на светкавица, компактен и функционален малък калъф за съхранение на предмети в областта на сигурността и ограничаване на организацияПравоъгълна чанта за съхранение на Коледни слушалки, чанта за разменна монета, Коледна Висулка.ПОДАРЪК КУТИЯ за БИСКВИТИ - Отлично подходящ за запълване на малки подаръци, бонбони, шоколад, бонбони, погалят с различни вкусни неща, слушалки, една дреболия.Детски ПОРТФЕЙЛА - Материал премиум-клас : Коледна кутия е изработена от ламарина, а желязна кутия от и. Пряко отваряне лесно, можете да лесно да се отвори.КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - ако имате нужда от малка кесия за пари и монети, просто държите всичко необходимо, като се отдалечи от него.ДЕТСКИ ЧАНТИ ЗА подаръци - Детски Кесия за монети.Корпус на светкавица, компактен и функционален малък куфар осигурява безопасността на продукти и лимит на организация.Осъществяване на списък 1 x портфейл за монети Характеристики - Цвят : както е показано на празнична кутия за подарък. - Материал : Tin, стекающаяся форма за коледни сладки. - Размер : 9,5 х 6.8 х 3,5 см /3,73 х impi 2,67 x 1,38 инча Форма за коледни шоколадови бонбони. - Дръж се на коледна елха за декорация или за подарък на приятели в чаши за коледни предложения. - Можете да го използвате за съхранение на слушалки, монети, любопитни факти.Или да се съхранява няколко сладки като подарък за детски рожден подарък кутии. - Прекрасен дизайн в коледната тематика е уникален в сравнение с други малки чанти, даден на пазара Christmas Candy Bag. - В джоба си за монети, съхранявани монети, е дреболия, сгънати банкноти, ключове, разписки и т., Коледен мини чантата си. - Дизайн коледни елементи създава по-празнична атмосфера за вашия празник съда.Информация за стоки, Преносим кутия за съхранение на пътуване, ако имате такава, можете удобно да излиза навън.празни кутии за бисквити Чанта - това е мода и съвременен стил.Подаръчни кутии от ламарина В тази чанта за съхранение може да се съхранява монети и ключове заедно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Anncus CS42L73-CWZR CS42L73 WLCSP64 2 елемента
  • Новинка
Оценки:

Anncus CS42L73-CWZR CS42L73 WLCSP64 2 елемента

Произход : CN (Origin)Състояние : Ново.Универсално съответствие Предимствата на електронните компоненти Бър

BGN 2.00