• Новинка
WSSBK 2-слойный шкаф-органайзер, с чекмедже, бельо, Слой сутиен, отделение за багаж, Гардероб за дом в общежитието (Цвят: зелен, размер: 34,525,526 см)

WSSBK 2-слойный шкаф-органайзер, с чекмедже, бельо, Слой сутиен, отделение за багаж, Гардероб за дом в общежитието (Цвят: зелен,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

2-слойный дизайн, стилен и класически, удобен за продължителна употреба, креативно и практично съхранениеНай-добрата кутия за съхранение на бельо, чорапи, бикини и т. Лесно да намерите това, което искате, и да спести много от времето.Многофункционален текстилен кутия за съхранение на бельо.Удобна дръжка дизайн выдвижного тип, леко се издърпва, за бързо намиране на елементи. 2-слойный дизайн, стилен и класически, удобен за продължителна употреба, креативно и практично съхранение.Най-добрата кутия за съхранение на бельо, чорапи, бикини и т. Лесно да намерите това, което искате, и да спести много от времето.Многофункционален текстилен кутия за съхранение на бельо.Удобна дръжка дизайн выдвижного тип, леко се издърпва, за бързо намиране на елементи.Наименование на продукта : кутия за съхранение на выдвижного тип Основен материал : пластмаса Тегло на продукта : 1,88 кг Размер на продукта : 2-ри етаж 34,5*25,5*26 см Цвят : розов, зелен Опаковка включва : 1 * Кутия за съхранение на бельо (на снимката не е посочена друга дреха) 1. Измервания са направени ръчно, така че може да има грешка в рамките на 1-2 см или 1-5 г. Такива фактори, като осветление, контраста и цветен дисплей, може да доведе до това, че снимките ще изглеждат по малко по-различен начин, това не показва някакви проблеми с качеството на продукта. Размерът се основава на действителни измерения.Ние можем да увеличите изображението, по-добре да се покаже информация.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мультитул Unior EURO17-1655EURO17-САЩ
  • Новинка
Оценки:

Мультитул Unior EURO17-1655EURO17-САЩ

Ключовете са със спици, 3Верижна инструмент Ключовете са със спици, 3.Верижна инструмент.Разработен и пр�

BGN 20.17