• Новинка
Щитове за каране на кънки TUYUU, Щитове за хокей на кънки, Фигурни кънки и конькобежцев.Калъфи за ножове кънки за деца, Младежи, Възрастни-Мъже, Жени, Момчета, Момичета.?

Щитове за каране на кънки TUYUU, Щитове за хокей на кънки, Фигурни кънки и конькобежцев.Калъфи за ножове кънки за деца, Младежи,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Добре защитени кънки】 Калъфи за ножове за кънки TUYUU защитават различни видове ножове за кънки, като хокейни кънки, фигурни кънки за лед, ледена кънки и много други неща за карането на кънки на ледСъщо така е подходящ за каране на ролери и обувки за кънки малък размер с късо острие. 【Дръжте острие за кънки сухи Във всяка опаковка по 1 двойка калъфи за ножове за кънки (2 бр.Еластично дупка, която е подходящ за повечето размери и позволява по-добро затваряне на острието. 【Идеален подарък за любителски кънки】TUYUU Skate Guard за бебета, малки деца, младежи и възрастни - мъже, жени, момчета, момичета, и ще се превърне в перфектният избор за коледен подарък.Ние ценим качеството на нашите калъфи за ножове за кънки.Ако по някаква причина не сте доволни от своите защитни приспособления за каране на кънки, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на пари!.

Подробности

Подобни продукти в категория