• Новинка
Votemate Свободни Перуки Дантела Отпред с Дълбока Вълна от Коси, Предварително Оскубани, бесклеевой перука със затварянето на дантела 4x4, Човешка Коса За черни Жени с К?

Votemate Свободни Перуки Дантела Отпред с Дълбока Вълна от Коси, Предварително Оскубани, бесклеевой перука със затварянето

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Свободни дълбоки перуки Качество : 100% човешка коса, не хвърлят, не спутываются, мека шапчица среден размер на 22,5 инча с регулируема каишка и 3 расческамиСвободен дълбоко перука от човешка коса Материал : бразилски коси, влажни и къдрави перуки от естествена коса на дантели, предварително выщипанные от естествена коса на бебето.Размер шапки : нормален размер шапки (размер на обиколката на 22,5 инча), дантели средно кафяво с регулируеми джапанки. Това е 100% човешка коса?Как да се определи?. A : Да, 100% човешка коса, с истински човешки коси се превръщат в пепел след изгаряне. Как да се избегне entanglements или косопад?.A : Редовно използвайте висококачествен климатик, четка права перука с помощта на гребен с широки зъбци. Мога ли да го рисува?.A : 100% истински човешки коси, можете да рисувате и къдри, най-добре е да позволи на фризьор за боядисване ви къдрене (на апарат). Перука за коса мирише?.Отговор : Няма специфична миризма, ако има малко миризма, можете да го премахнете с помощта на шампоан и балсам.

Подробности

Подобни продукти в категория