• Новинка
Банките Hemoton Mason 3 бр., кръгли метални кутии с капак, консервени кутии за свещи, метални контейнери за съхранение на багаж, кутии за чай, шоколадови бонбони, балсами, с?

Банките Hemoton Mason 3 бр., кръгли метални кутии с капак, консервени кутии за свещи, метални контейнери за съхранение на

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Произведени от висококачествена ламарина, те са здрави и практични за използване, имат по-дълъг животКато надеждни и удобни упаковочными кутии, те позволяват продуктите да останат свежи и сухи.Те са идеални за съхранение на сухи продукти като чай, зърнени храни, сухи храни, зърнени храни, ориз, боб, ядки и т. на Кутията задържа влагата, праха и не позволява попадане на храна вътре.Отлично качество на изработката им придава елегантен вид.Освен това, можете да ги използвате за опаковане на кафе, чай и така нататък.Уникална форма, лесна и красива.Описание на Тези изделия представляват набор от многофункционални контейнери за съхранение с херметически капак.Произведени от висококачествена ламарина, те са здрави и безопасни за употреба.Те имат добър ефект запечатване за запазване на доброто качество на продуктите.Можете да ги използвате за съхранение на чай, зърнени храни, сухи храни, зърнени храни, боб, ядки и т. Характеристики - Цвят : бял - Материал : tin - Размер : около 17, 00 X10, 00 X10. 93in От висококачествена ламарина, те са здрави и практични за използване, имат по-дълъг живот.- Като безопасни и удобни упаковочными кутии, те позволяват продуктите да останат свежи и сухи.- Те са идеални за съхранение на сухи продукти като чай, зърнени храни, сухи храни, зърнени храни, ориз, боб, ядки и т. - Също може да се използва за опаковане на кафе, чай и така нататък.Уникална форма, лесна и красива.- На капака може да се задържа влага, прах и да не допуска попадане на продукта във вътрешността.Отлично качество на изработката им придава нежен вид.- Размер : 17 X10 X10 виж В комплекта са включени 3 кутии за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория