• Новинка
SHERCHPRY 7 бр., патрон, Покровител или Минималистичная на Кутията за съхранение, Папка за шофьори, Карти за Жени, Многоцветен Кредитен Сгъваем Органайзер, Проста карта, ?

SHERCHPRY 7 бр., патрон, Покровител или Минималистичная на Кутията за съхранение, Папка за шофьори, Карти за Жени, Многоцветен

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Чантата за визитни картички, Дизайн на чанти и калъфи за карти общо е проста и е щедърЧанта за съхранение на сертификати : Може да осигури безопасността на вашите лични неща, просто, но практично.Преносим калъф : Изработен е от висококачествен материал, от телешка кожа за по-дълга употреба.Притежател на шофьорска книжка : Лесно и бързо почистване, просто вытирается вода.Защита на карти : поддържане на самоличност, на банкови карти, паспорти и други предмети.Списък с пакети 7 x Титуляр за сертификати Особености - Лек и компактен размер, удобен за носене и органайзер за кредитни карти -Материал : Чанта за самоличност от телешка кожа - чудесно за съхранение на шофьорска книжка, карта, сертификат или друг складного на притежателя за карти. - Помага да се поддържа чистота и ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва, притежател на шофьорска книжка. - Много полезно органайзер за вас, когато излизате от дома си с кредитна карта. -Размер : прибл. Титуляр размер на 10,50 X7,00 X1,00 см/4,13 X2,75 X0. - Чантата е изработена от материал, който осигурява по-дълъг експлоатационен живот на чантата за притежателите на сертификати. -Цвят : кафяв Калъф за управление на права Информация за стоки, Преносим калъф, Освен за съхранение на шофьорската книжка, можете да организира множество карти, е като задържите вашите банкови карти, документи за самоличност, с които сте попрощаетесь. защита за карти Този притежател на шофьорска книжка е изработена от практически в употреба на материала.

Подробности

Подобни продукти в категория