• Новинка
Големи щипки за коса е 5.2-инча, много големи щипки за коса-нокти за гъста коса, Банан шнола за коса, щипки за коса, за жени гъста коса, опаковки от 2 (C)

Големи щипки за коса е 5.2-инча, много големи щипки за коса-нокти за гъста коса, Банан шнола за коса, щипки за коса, за жени

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

? Нескользящие : Големи щипки за коса с дължина 5,1 инча са по-подходящи за гъста косаМощната метална пружина и дизайн сцепляющихся зъбите му позволяват да е здраво задържане на косата и не наранят кожата на главата. ? Един размер подходящ за всички : Изработен е от висококачествен действително нетоксичен акрилна пластмаса пастелни тонове и безопасна метална пружина, която му позволява да се отварят под ъгъл, близък до 180 °, и не се разгражда лесно, идеална за вашите гъстите/ нормални/ тънки / тънки /директни гладка коса. ? Широко приложение : идеален за тези моменти, когато правите почистване на лице, грижа за кожата, слагаш вътре грим, вземете вана, готви, спортува или се запознаем. ? За всяка възраст и повод : Тези 2 елегантни скоба-банани, предназначени за дами и момичета от всички възрасти, подарък за вашите съпруги, майки, дъщери, приятели и семейството си на един Добър подарък. ?️ Сбогом, горещ климат : много е важно да има възможност за премахване на космите от врата на предстоящите през лятото.Ако вие не искате да се горещ климат косата вися на шията или около нея, нашите щипки за коса - вашият най-добър избор.Щипки за коса Hailoumo размер на 5,1 инча : 1.Благодарение на използването на висококачествени материали и технологии, в сравнение с подобни продукти, клипове, трайни, им е трудно да повреди при нормална употреба, те са преминали тест за падане от височина два метра.Матиран дизайн, което предотвратява приплъзване, достатъчно голям, за да е здраво захванат косата, да остане здрав и да не се плъзга.Не се дърпа и не вреди, не е лесно да падне. Специален и индивидуален дизайн.Меки и удобни : Произведени от висококачествен акрил, пастелни цветове, здрава пластмаса и безопасна метална пружина, меки дръжки не излизаш.Им е трудно да се прекъсне, те са здрави и силни, можете да ги използвате всеки ден в продължение на дълго време.Лесен и практичен стил, подходящ за по-голям брой случаи.Красива, модерна и изискана шнола за нокти.

Подробности

Подобни продукти в категория