• Новинка
Комплект дрехи за малките момичета и момчета, Есен-зима Обикновен Памук Пуловер с качулка и дълъг ръкав, комплект дрехи за момичета на 8-10 години (червен, 5-6 години)

Комплект дрехи за малките момичета и момчета, Есен-зима Обикновен Памук Пуловер с качулка и дълъг ръкав, комплект дрехи за

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Дизайн : * Класически комплект * Свободни копчета и закопчалки за копчета Улесняват процеса на превръзка и да се сваляХлапето Е Подходящ.Случаи на живота си : чудесно за дрехи за дома, Коледа, партита по повод рождения ден, на празника Хелоуин или ежедневно носене през есента, зимата или пролетта. комплект с волани за малки момичета. за размер : Преди да поръчате, моля, изберете правилния размер в съответствие с ръста и теглото на детето.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размери на картинката с дрехи на бебето.Висококачествена рана : избягвайте алергии. подхват за шиене, чиста нишката, стегнати копчета, права линия на шиене.Материал : Памук премиум-клас.Здраве за Нежна кожа на Вашето дете.Елементи за душата на детето.Дизайн : * Класически комплект * Свободни копчета и закопчалки за копчета Улесняват процеса на превръзка и да се сваля.Хлапето Е Подходящ.Случаи на живота си : чудесно за дрехи за дома, Коледа, партита по повод рождения ден, на празника Хелоуин или ежедневно носене през есента, зимата или пролетта. комплект с волани за малки момичета. за размер : Преди да поръчате, моля, изберете правилния размер в съответствие с ръста и теглото на детето.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размери на картинката с дрехи на бебето.Висококачествена рана : избягвайте алергии. подхват за шиене, чиста нишката, стегнати копчета, права линия на шиене.Материал : Памук премиум-клас.Здраве за Нежна кожа на Вашето дете.Елементи за душата на детето.Децата, За Деца, за малки момичета и момчета, Есен-зима, обикновен памук пуловер с качулка и дълъг ръкав, комплект дрехи, дрехи за момичета на 8-10 години, за Сезон : есен, зима, тип дрехи : унисекс, Тип дрехи : Обикновен ръкав : Дълъг ръкав.

Подробности

Подобни продукти в категория