• Новинка
Детски Пуховый гащеризон Soberto, Лек Памук Гащеризон с качулка, Зимата на Топло Палто, Гащеризон (Розовый2, 12-18 месеца)

Детски Пуховый гащеризон Soberto, Лек Памук Гащеризон с качулка, Зимата на Топло Палто, Гащеризон (Розовый2, 12-18

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Памук ? Висококачествен материал : Нашата детска пуховый зимен гащеризон от полиестер и полезни за памука филтри, мек и топъл, ще осигури на вашето бебе топлина през зимата. ? Леко тегло : Лесен пуховик с качулка, мек и удобен гащеризон, загряващ на вашия lovey на малко дете, без ограничения и потисничество, наслаждающийся лесно комфорт и щастие.Това не ограничава движението на детето. ? Ветрозащитный : Пуховик блокира вятъра, еластичен маншет предотвратяват попадането на вятъра в дрехи, а също има качулка идеалния размер, който остава в главата на детето си. ? Хуманен дизайн с цип : Цельнокроеные тела с цип улесняват майка смяна на памперси и ги предпазват от студа.Горната част е с цип обшита с мека кърпа, за да не е мълния повредени деликатната кожа на бебето. ? Cartoony дизайн : Този сладък гащеризон с качулка с модел от анимационен филм е подходящ за ежедневни дрехи на детето, дома, пътуване, рожден ден, партита, за ежедневието и за официално облекло.Най-добрият подарък за малки момчета и момиченца.Моля, имайте предвид, че на етикета на дрехата, която получават, е посочено 0-12 месеца, но действителният размер дрехи същото, както и факта, че поръчвате онлайн. ? Висококачествен материал : Нашата детска пуховый зимен гащеризон от полиестер и полезни за памука филтри, мек и топъл, ще осигури на вашето бебе топлина през зимата. ? Леко тегло : Лесен пуховик с качулка, мек и удобен гащеризон, загряващ на вашия lovey на малко дете, без ограничения и потисничество, наслаждающийся лесно комфорт и щастие.Това не ограничава движението на детето. ? Ветрозащитный : Пуховик блокира вятъра, еластичен маншет предотвратяват попадането на вятъра в дрехи, а също има качулка идеалния размер, който остава в главата на детето си. ? Хуманен дизайн с цип : Цельнокроеные тела с цип улесняват майка смяна на памперси и ги предпазват от студа.Горната част е с цип обшита с мека кърпа, за да не е мълния повредени деликатната кожа на бебето.

Подробности

Подобни продукти в категория

Руно за момчета Columbia Steens Mt Ii
  • Новинка
Оценки:

Руно за момчета Columbia Steens Mt Ii

100% ПолиестерКОМФОРТ на ФЛИСЕ : Руното яке Columbia Youth Steens Mt е направена от нашия гъсто руно MRT дебелина 250 г, к

BGN 11.89
FALKE baby-семейство момчета K Sn
  • Новинка
Оценки:

FALKE baby-семейство момчета K Sn

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката 94% Памук, 4% полиамид, 2% еластан.Ел

BGN 2.00