• Новинка
DOITOOL 2 бр. Тава за Хляб Полезна Сушене за измиване на Гевгир Тъкани За Домашно Съхранение на Китайска Многофункционална Кръгла Чиния см Количката За Закуски, Традиц?

DOITOOL 2 бр. Тава за Хляб Полезна Сушене за измиване на Гевгир Тъкани За Домашно Съхранение на Китайска Многофункционална

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Синтетичен материалБАМБУК КОШНИЦА-гевгир за СЪХРАНЕНИЕ на универсален и е подходящ за настаняване на всяко място : в кухнята, в кабинет, дневна и т. КИТАЙСКОТО ТРАДИЦИОННО БАМБУКОВОЕ СИТО - Нашата бамбук решетчатая кошница има способността на износване, деформация и се противопоставят.ПОДНОС за СЕРВИРАНЕ на ПРАЗНИЧНИ ЯСТИЯ-Дизайн на външния вид го прави прекрасен интериор за вашия дом, надеждни и практични.СЕРВИЗ за АЗИАТСКА КУХНЯ в селски СТИЛ - лесен за дизайн, лесен за употреба и здрав, можете да го използвате с увереност . ПЛЕТЕНИ КОШНИЦИ ЗА ХЛЯБ-Бамбуковое сито може да бъде отличен подарък за вашите приятели, то те много се радвате. Списък на пакетите 2 х бамбук плетени сита Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Нашата бамбук решетчатая кошница има способността на износване, деформация и се противопоставят. -Идеален и идеален за поставяне навсякъде, в кухнята, на кабинета, дневна и т. - Размер : 18,00 X18,00 X1,50 см / 7,07 X7,07 X0,59 инча. - Помогнете съдържа нещата си в ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва, просто и удобно. - Чудесен избор за подарък за вашето семейство и приятели на housewarming, полезен и практичен. - Материал : бамбук. - Идеален за съхранение на хляб, яйца, никаква всячины и други предмети от бита.Описание на продукта Китайското традиционно бамбуковое сито премиум-клас на текстурата, отлично усещане в ръцете си.тава за подаване на празничните ястия Идеално място за демонстрации и съхранение.Бамбук кошница-гевгир за съхранение на Това домашно оплетка бамбуковое сито, изработени от бамбуково материал, без мирис и безопасно. кухненски сервант в стил рустик азиатска кухня Можете да съхранявате множество продукти, като хляб, яйца, плодове и др.

Подробности

Подобни продукти в категория

ГОЛ БАРАБАН HP В СЪБИРАНЕТО НА
  • Новинка
Оценки:

ГОЛ БАРАБАН HP В СЪБИРАНЕТО НА

Lincoln Модел 84672 С гол на намотка високо налягане в събирането на информацияСверхпрочная конструкция с ви�

BGN 7.12