• Новинка
YUANFLQ стойка за Ролка Тоалетна хартия Shark Dolphin Стенен Индивидуален Диспенсер за Тоалетна Хартия с Всасыванием от Смола, Залепваща Закачалка за Хавлии за Баня, Кухня, ?

YUANFLQ стойка за Ролка Тоалетна хартия Shark Dolphin Стенен Индивидуален Диспенсер за Тоалетна Хартия с Всасыванием от Смола,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

★ Творчески титуляр и на ролки от хартия добавя усещане за ритуал за красив живот, дизайн във формата на акула, делфин, хладен израз на лицето, чиято основна част е рулонную хартия и придава на дома си индивидуалност, топлина и удобство на нов избор ★ Комплексно хранилище, подвесная хартия, окачени кърпи, процеса на съхранение и достъпа до тях е по-интересно, практични и декоративни, а също така е отворена за облекчаване на живота. ★ Ръчно рисувани, 3 D релеф на животните, е ярък израз, хладен и плътен вкус, избирайте екологично чиста смола, ярка и интересна, подходяща за всекидневни, бани, кухни, веранди, ресторанти, хотели и т. ★ Еластична жаден проектирана да пести усилия, без да е необходимо да се опира твърдо ядро, което е удобно за смяна на хартиени кърпи за ръце, скрити дупки за захващане са лесни за инсталиране и фиксиране. ★ На задния панел е с вграден отвор за захващане, стикери без пирони и расширительными винтове за лесен монтаж и устойчиви на горната стена.Той бързо да се инсталира. Размер : акула : 6,69 "D x 8,46"W x 10,23"H, делфините : 6,69 "D x 7,87"W x 7,08"H. ★ Творчески титуляр и на ролки от хартия добавя усещане за ритуал за красив живот, дизайн във формата на акула, делфин, хладен израз на лицето, чиято основна част е рулонную хартия и придава на дома си индивидуалност, топлина и удобство на нов избор. ★ Комплексно хранилище, подвесная хартия, окачени кърпи, процеса на съхранение и достъпа до тях е по-интересно, практични и декоративни, а също така е отворена за облекчаване на живота. ★ Ръчно рисувани, 3 D релеф на животните, е ярък израз, хладен и плътен вкус, избирайте екологично чиста смола, ярка и интересна, подходяща за всекидневни, бани, кухни, веранди, ресторанти, хотели и т. ★ Еластична жаден проектирана да пести усилия, без да е необходимо да се опира твърдо ядро, което е удобно за смяна на хартиени кърпи за ръце, скрити дупки за захващане са лесни за инсталиране и фиксиране. ★ На задния панел е с вграден отвор за захващане, стикери без пирони и расширительными винтове за лесен монтаж и устойчиви на горната стена.Той бързо да се инсталира. Размер : акула : 6,69 "D x 8,46"W x 10,23"H, делфините : 6,69 "D x 7,87"W x 7,08"H. Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.

Подробности

Подобни продукти в категория