• Новинка
DOITOOL 12-Инчови шкафове с Шарикоподшипником, Безшумни чекмеджета с Шарикоподшипниками, Водачи за чекмеджета, мебели за кабинет, Серванта, мебели, 100-Инчов Странично з?

DOITOOL 12-Инчови шкафове с Шарикоподшипником, Безшумни чекмеджета с Шарикоподшипниками, Водачи за чекмеджета, мебели за кабинет,

Buyers rating:
BGN 10.70

Налично

БЕЛЕЖКИ КЪМ водачите : 1 Поради различни сценарии за използване на този продукт не съдържа винтове.Можете да закупите винтове себе си. При инсталиране, моля първо натиснете вътрешен сачмен лагер към горната част на полето приплъзване, след това съединете го с водач приплъзване, и най-накрая, инсталацията е завършена.ДОБРА НОСЕЩА способност И устойчивост на корозия : Изработен е от високо сгъсти стомана.Носеща способност може да достигне до 100 килограма.Притежава отлична антикорозионна функция, обработката на повърхността на электрофорезом.Выдвигающиеся чекмеджета : Двойни редиците на стоманени топки се правят номинацията кутия по-гладко и спокойно. Експлоатационен период от 30 години : Моля, обърнете внимание : това чекмеджета тип "выдвигай, за да отворите", без да е меко затваряне.Натискайте чекмеджета, които са трайни.ПЪЛНО кандидатстване : чекмеджето е номиниран 3 пъти, така че да може напълно да изтъкне, че е удобно за съхранение на вещи.Описание на Тези 12-инчови шкафове са съвместими с всякакъв тип шкафове и чекмеджета с общо предназначение.Идеален за нови проекти за строителство, реконструкция и подмяна.За чекмедже с външната капачка, моля, резервирайте своя кабина място буфер на 1 см от вътрешната страна на панела, за да се избегне нормалното използване на функция за приплъзване, която да влияе на кандидатурата чекмедже. (Забележка : чекмеджето трябва да отиваме все по-далеч навътре в 1 виж Прилагане на функция "Натиснете, за да отворите") Характеристики : Цвят : черен.Материал : стомана. Размер : 30,00 X4,50 X1,10 см/11,79 X1,77 X0,43 инча. Забележка : Подходящ за чекмедже с дължина 35 см, странично закопчаване.Пълен Комплект, състоящ се от 2 повдигащи кутия за тежки условия на работа.

Подробности

Подобни продукти в категория