• Новинка
KIZQYN Полк за баня Ъглова етажерка Стенни полици за Баня Златна Матова Алуминиева Полк За Душата на Притежателя Шампоан За Вана Ъглова етажерка Органайзер за баня (Ц?

KIZQYN Полк за баня Ъглова етажерка Стенни полици за Баня Златна Матова Алуминиева Полк За Душата на Притежателя Шампоан

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Лесна инсталация : Той идва с всички необходими аксесоари и инструкция, можете да започнете инсталирането веднага след получаване на опаковкатаСтенни дизайн осигурява отлична сигурност.Съхранение на вашия шампоан, средства за измиване на тяло, гъба за баня и много други.На рафтовете, предназначени за чист организиране на вашата баня или кухня.Тя е достатъчно просторна, за да побере много хавлиени аксесоари, или други малки неща.Изработен от висококачествен метален материал, издръжлив.Компактен, може да ви помогне да спестите място в банята.Лесна инсталация : Той идва с всички необходими аксесоари и инструкция, можете да започнете инсталирането веднага след получаване на опаковката.Стенни дизайн осигурява отлична сигурност.Съхранение на вашия шампоан, средства за измиване на тяло, гъба за баня и много други.На рафтовете, предназначени за чист организиране на вашата баня или кухня.Тя е достатъчно просторна, за да побере много хавлиени аксесоари, или други малки неща.Изработен от висококачествен метален материал, издръжлив.Компактност, може да ви помогне да спестите много място в банята. покупка БЕЗ РИСК : надяваме се, че нашите продукти ще ви помогнат да създадете по-функционална и красива обстановка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някаква помощ.Име на продукта : срок на годност за баня Материал на рафтовете : алуминий Подходящ за кухня, баня, всекидневна, офисапожалуйста, обърнете внимание : 1. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят. В снимките на продукта не са включени стоки, различни от рафта в банята. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради грешка на ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Подробности

Подобни продукти в категория