• Новинка
Дюзите на лазера на дюзите на лазера 1Pc Еднослоен Месингови за Машина за рязане на лазер влакна СО2 1.8/2.0/2.5/3.0 диаметър на однослойного лазерен накрайник мм (1.8 mm)

Дюзите на лазера на дюзите на лазера 1Pc Еднослоен Месингови за Машина за рязане на лазер влакна СО2 1.8/2.0/2.5/3.0 диаметър

Buyers rating:
BGN 3.51

Налично

Отлични характеристики : Лазерен накрайник притежава отлична електрическа и топлопроводимост, висока твърдост и устойчивост на корозияГолям точност : Висока точност на обработка, липсата на брус и висока скорост на рязане.Добра трайност : висока скорост на рязане, на високо качество на повърхността и дълъг експлоатационен живот.Лазерни дюзи Fiber-лазерна машина за рязане : Лазерно накрайник е подходящ за CO2, влакна-лазерна машина за рязане.Осигурява стабилна работа : Висококачествен месинг материал осигурява трайност и стабилност на продукта.Отлични характеристики : Лазерен накрайник притежава отлична електрическа и топлопроводимост, висока твърдост и устойчивост на корозия.Голям точност : Висока точност на обработка, липсата на брус и висока скорост на рязане.Добра трайност : висока скорост на рязане, на високо качество на повърхността и дълъг експлоатационен живот.Лазерни дюзи Fiber-лазерна машина за рязане : Лазерно накрайник е подходящ за CO2, влакна-лазерна машина за рязане.Осигурява стабилна работа : Висококачествен месинг материал осигурява трайност и стабилност на продукта. Лазерен накрайник притежава отлична електрическа и топлопроводимост, висока твърдост и устойчивост на корозия 2. Висока точност на обработка, липсата на брус и бърза скорост на рязане 3. Висока скорост на рязане, висока чистота на повърхността и дълъг срок на експлоатация 4. Лазерната струя е подходяща за CO2, оптични лазерно рязане 5. Висококачествен месинг материал може да се гарантира дълготрайност и стабилност Спецификация на продукта : Тип на продукта : Лазерен насадкаматериал : месинг Размер : прибл. 28 мм / 1,1 инча Височина : прибл.6 инча Резба : M11 Технически характеристики (по избор) : 1,8 мм, 2,0 мм, 2.0 мм е Подходящ за precitec, за Hanslaser, за SZWorthing, за Goldenlaser, за DNE LASER, за HSG LASER, за Chutian Laser, за Quick Laser, за WUHAN GN LASER, за CO2 лазер Осъществяване Списък : 1 х лазерната струя.

Подробности

Подобни продукти в категория