• Новинка
Играта престола на Диамантена живопис, Пълен комплект диамант бродерия САМ, 5D Мозайка комплект за бродерия бод. Изделия ръчна изработка за възрастни и деца, Декора?

Играта престола на Диамантена живопис, Пълен комплект диамант бродерия САМ, 5D Мозайка комплект за бродерия бод. Изделия

Buyers rating:
BGN 11.39

Налично

Забележка купувача : По подразбиране този продукт изпраща продукти с кръгли диамантиАко имате нужда от продукти с квадратни диаманти, моля, свържете се с нас по имейл в рамките на 24 часа след покупката.Ние ще ви изпратим квадратни диамантени бижута.Направи си сам алмазную рисувани с подробни инструкции и идеалното съчетание на цветове.Хора на всякаква възраст могат да изпитат чувство на удовлетворение с помощта на diy от диаманти, повишаване на увереността в себе си, за подобряване на настроението и намаляване на стреса.Направи си сам пълна алмазную картина с диаманти, картината е пълна с диаманти, и всички диаманти покриват платно.Тя изглежда блестяща, никога не избледнява и става все по-ярка.Той е много подходящ за декорация на хола или спалнята, а също така е чудесен подарък за приятелите.Платно е изработена от здрав водоустойчив материал, а самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитна обвивка, която може да запази изображението лепкава, за улесняване завършването начин. (Отваряйте защитен филм само в производствена зона).Забележка : За сложни изображения се препоръчва да се купуват продукти в голям размер, за да получите най-добрият ефект на дисплея.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро.Ние навреме, ако решим този проблем за вас.Описание на продукта : Технически характеристики : Платно с висока разделителна способност, цветен диамант мъниста от смола.Екологично чист твърдо лепило-разтапят.Пълен набор от производствени инструменти.Стъпки "Направи си сам" : 1. Проверете брой мешочков с диаманти в съответствие с приложените списък. Отворете кутията и проверете наличието на специални инструменти за диамант живопис. Моля, консултирайте се с таблицата под платното, за да намери съответните номерирани диаманти. Нанесете върху дръжката на съответното количество твърди лепила-да се стопи, а след това залепете на съответния таблетка.

Подробности

Подобни продукти в категория