• Новинка
ZUKEEGG Куки за Закачване, 2 бр., Декоративна рамка, която да Закачалка, Самозалепващи Стенни Закачалка за дрехи, Закачалки за Шапки, Закачалка за ключове, Стенен Органа?

ZUKEEGG Куки за Закачване, 2 бр., Декоративна рамка, която да Закачалка, Самозалепващи Стенни Закачалка за дрехи, Закачалки

Buyers rating:
BGN 20.07

Налично

✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т, Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ■ Никакви следи.Без остатък, добра еластичност и здравина, не е лесно да се скъса, разликата няма да остави никакви следи и ще стената в чистота. ■ Лепило лист има известна степен на гъвкавост, и неговата площ е повече, отколкото позицията на най-куката.Той надеждни, за всеки куката, представен на пазара, така че няма нужда да се притеснявате за това, че той ще падне. ■ С няколко градуса под нулата през зимата и няколко градуса под нулата през лятото.Това няма да се отрази на вашата упоритост и твърдост. ■ Широко се използва в банята, на открито, в кухнята и довършителни работи, включително мъничета, кофи за боклук, тоалетни четки, саксии за цветя, картини и т. ✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т., Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ■ Никакви следи.Без остатък, добра еластичност и здравина, не е лесно да се скъса, разликата няма да остави никакви следи и ще стената в чистота. ■ Лепило лист има известна степен на гъвкавост, и неговата площ е повече, отколкото позицията на най-куката.Той надеждни, за всеки куката, представен на пазара, така че няма нужда да се притеснявате за това, че той ще падне. ■ С няколко градуса под нулата през зимата и няколко градуса под нулата през лятото.Това няма да се отрази на вашата упоритост и твърдост. ■ Широко се използва в банята, на улицата, в кухнята и довършителни работи, включително мъничета, кофи за боклук, тоалетни четки, саксии за цветя, картини и т. Материал : пластмаса Применимая сцена : Начало размер : както е показано Цвят : син, сив, зелен, розов, бял, жълт Количество : 2 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория

Прахово Боя За покриване на Sun Gold
  • Новинка
Оценки:

Прахово Боя За покриване на Sun Gold

Един килограм нова боя за прахово покритие, опакован ръчно в пластмасов контейнер за многократна употр�

BGN 3.00
Буталото Hillphoenix P063820G, 200N
  • Новинка
Оценки:

Буталото Hillphoenix P063820G, 200N

Вид на продукта : Доставка на хранителни продуктиРазмер на опаковката на продукта : 11,25 "Д X 8,0 "W X 11,0 "Х Тег�

BGN 2.67