• Новинка
GPPZM Памучен Бельо Кошница за съхранение на бельо грах и цветна лента с Капак, Чанта за съхранение на дрехи с Голям Капацитет (Цвят: D, Размер: 38 * 26c * 26 см)

GPPZM Памучен Бельо Кошница за съхранение на бельо грах и цветна лента с Капак, Чанта за съхранение на дрехи с Голям

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

1 Домашен живот определено е добър помощник. Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява пространство и може да се проведе на няколко места. Когато не се използва, може да се сгъва, без да заема място. При транспортиране се образуват гънки, и при аутопсията може да се използва повторно. Може да се поставя вестници, книги, списания, играчки, штабелируемые кошници за бельо, за да се поддържа къщата си в чистота и ред. Домашен живот определено е добър помощник. Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява пространство и може да се проведе на няколко места. Когато не се използва, може да се сгъва, без да заема място. При транспортиране се образуват гънки, и при показването на картите могат да рециклират. В тях може да се постави на вестници, книги, списания, играчки, штабелируемые кошници за бельо, за да се поддържа чистота и ред в дома си.Материал : памук и льняцвет, както е показано Размер : 38*26 см * 26 см, 46*32*28 см пакет включва : кош за съхранение X1 (с изключение на други демонстрационни продукти) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж се дължи На разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория

КЛИМАТИК SUTTLE 1-DSL LINE CONDITIONER
  • Новинка
Оценки:

КЛИМАТИК SUTTLE 1-DSL LINE CONDITIONER

ЛИНЕЕН КЛИМАТИК SUTTLE 1 SE900 LCC2 F50 DSL (SE900 LCC2 F50)САТТЛ 1 SE900 LCC2 F50 Описание : Dsl филтър Suttle слонова кост Гласови ли

BGN 2.33