• Новинка
Тестер на напрежение, Електрически Ограда Макс 12 кВ, Тестер за Напрежение на Електрически Ограда, Преносим Инструмент За тестване на Оборудване за селското стопан?

Тестер на напрежение, Електрически Ограда Макс 12 кВ, Тестер за Напрежение на Електрически Ограда, Преносим

Buyers rating:
BGN 8.99

Налично

⚡【Обикновено се използва】 Може количествено да определят напрежение на видове метал, поли-тел, въже и поли-на лентаПробвайте линия огради, източник на захранване, система за заземяване, свързващ проводник и компонентите на огради.Неонови лампи показват напрежение 2 kv до 12 kv с дълъг срок на служба на обичайните светлинни ефекти 20 000 пъти.Не е необходимо добавяне на батерията. ⚡【Висококачествени материали】 Този тестер за напрежение на електрически огради направени от материал ABS, който е устойчив на студ, корозия и безопасен, подходящ за студено време и продължителна употреба. ⚡【Изпитвателно напрежение】 е Полезно за отстраняване на проблеми оградата.Поставете сондата в земята, с помощта на изолированную коляно.Проверете нива на напрежение върху вашата линия на ограда и контролера огради.Просто поставете медна тръба в земята, за да горната кука включва кабели или ленти.Той ще покаже обхват на четене на напрежение.Показанията не са толкова ярки като на светодиода.Малък дизайн позволява да го сложи в гащите, не заемат много място. ⚡【Изискан дизайн】 Вълнообразни фигура отстрани, удобен за задържане.Матово докосване носене елегантен и удобен, няма да навреди на пръстите на ръцете.Матиран корпус не причинява отблясъци.Здрав корпус от ABS-пластмаса могат да издържат на студения климат, но не е водоустойчив. ⚡【8 Индикатор лампи】 Тестер за напрежение огради оборудван с 8 неонови индикаторными лампи, подходящи обнаруженному напрежение, които лесно се гледат и които се използват за откриване на неизправност на оградата.Да се съхранява един от тях под ръка, за редовна поддръжка на оградата.Той е предназначен за низкоомных и стандартни контролери огради. ⚡【Обикновено се използва】 Може количествено да определят напрежение на видове метал, поли-тел, въже и поли-на лента.Пробвайте линия огради, източник на захранване, система за заземяване, свързващ проводник и компонентите на огради.Неонови лампи показват напрежение 2 kv до 12 kv с дълъг срок на служба на обичайните светлинни ефекти 20 000 пъти.Не е необходимо добавяне на батерията. ⚡【Висококачествени материали】 Този тестер за напрежение на електрически огради направени от материал ABS, който е устойчив на студ, корозия и безопасен, подходящ за студено време и продължителна употреба. ⚡【Изпитвателно напрежение】 е Полезно за отстраняване на проблеми оградата.Поставете сондата в земята, с помощта на изолированную коляно.Проверете нива на напрежение върху вашата линия на ограда и контролера огради.Просто поставете медна тръба в земята, за да горната кука включва кабели или ленти.Той ще покаже обхват на четене на напрежение.Показанията не са толкова ярки като на светодиода.Малък дизайн позволява да го сложи в гащите, не заемат много място. ⚡【Изискан дизайн】 Вълнообразни фигура отстрани, удобен за задържане.Матово докосване носене елегантен и удобен, няма да навреди на пръстите на ръцете.Матиран корпус не причинява отблясъци.Здрав корпус от ABS-пластмаса могат да издържат на студения климат, но не е водоустойчив.

Подробности

Item Type:
12KV Neon Fence Voltage Tester
Material:
ABS,Copper
Voltage Test Range:
2000-12000V
Waterproof:
Support
Number of Lights:
8
Product Size:
Approx. 16.5 x 6 x 2cm / 6.5 x 2.4 x 0.8in
Weight:
Approx. 77g / 2.7oz
Package List:
1 x 12KV Neon Fence Voltage Tester
Note:
No battery needed, just test and use.

Подобни продукти в категория

DIN-рейк C-Curve 2P 3 AMP Mini CB
  • Новинка
Оценки:

DIN-рейк C-Curve 2P 3 AMP Mini CB

DRCB2 P3 A, серия Cline, тип C, двухфазный, 2 полюса, 3 ампер, променлив ток с напрежение 240 / 415 Волта Миниатюрен авт

BGN 2.00