• Новинка
Автомобилен Колан за Кучета,Найлон Регулируема Презрамка за сигурност за домашни любимци, Каишки за Сигурност за кола, Прибиращи предпазни Колани за Кучета, Регул?

Автомобилен Колан за Кучета,Найлон Регулируема Презрамка за сигурност за домашни любимци, Каишки за Сигурност за кола, Прибиращи

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

[Здрав материал] Профили предпазен колан на този автомобил за домашни любимци-метална, а самият колан е изработен от здрав найлон [Регулируема дължина] Колан за теглене на автомобила за кучета може да се регулира в диапазона от 22 инча до 34 инча, осигуряване на по-голяма или по-малка свобода в зависимост от размера на вашето куче. [Конструкция с двойна катарама] В допълнение към стандартната пряжке столче за кола, той също така е снабдено с друг на една кука на базата на капаче, с помощта на който може да се използва автомобилна затвори или връзване на домашни любимци до оградата или избирательному сайта. [Завъртане на 360 градуса] предпазен Колан за куче може да се върти на 360 градуса, за да се приспособят към комфорт, когато тя иска да седи, стои или лежи, вашето куче да може да се завърта и да се движи, не запутываясь. [Конструкция с еластичен буфер] Задържане на устройството с еластичен буфер може да предпази кучето от рязко спиране или резки завои, да предпазите кучето си от евентуален риск от удушаване и да позволи на домашни любимци да се движат свободно в някакво пространство без твърд чувство за контрол. [Здрав материал] Профили предпазен колан на този автомобил за домашни любимци-метална, а самият колан е изработен от здрав найлон. [Регулируема дължина] Колан за теглене на автомобила за кучета може да се регулира в диапазона от 22 инча до 34 инча, осигуряване на по-голяма или по-малка свобода в зависимост от размера на вашето куче. [Конструкция с двойна катарама] В допълнение към стандартната пряжке столче за кола, той също така е снабдено с друг на една кука на базата на капаче, с помощта на който може да се използва автомобилна затвори или връзване на домашни любимци до оградата или избирательному сайта. [Завъртане на 360 градуса] предпазен Колан за куче може да се върти на 360 градуса, за да се приспособят към комфорт, когато тя иска да седи, стои или лежи, вашето куче да може да се завърта и да се движи, не запутываясь.

Подробности

Подобни продукти в категория