• Новинка
Острието от неръждаема Стомана е Промишлен клас N / C за домашни любимци, Сито за котешки тоалетни с Незалепващо покритие, за Пречистване на дръжки, Лопати, Голяма ко?

Острието от неръждаема Стомана е Промишлен клас N / C за домашни любимци, Сито за котешки тоалетни с Незалепващо покритие,

Buyers rating:
BGN 5.27

Налично

● Този продукт е изработен от висококачествен PVC-пластмаса, сила на които по-добре, отколкото при стандартния полипропиленСлед всяка употреба трябва да се почистват само средство за отстраняване на фекалиите в обществена мивката или на открито с помощта на градински маркуч. ● Този продукт е много подходящ за заснемане на части и задържане на супени лъжици, за да са лесни за почистване на котешката тоалетна.Повърхността на лопата за котешки тоалетни, покрита с дупки по-голям размер.Той е много подходящ за филтриране на котешки тоалетни, без да се притеснявате за пропускане. ● Ергономична ръкохватка позволява да се сведе до минимум умората на ръцете.След като в него има дупка за куката, което може да се окачи в кофа, която лесно се инсталира и да се съхраняват. ●Лъжичка за отпадъци на домашни любимци трябва да бъде идеално средство и за почистване на чекмеджето за боклук.С помощта на тази лопата за боклук и вие винаги ще можете да защитите дома и котешки лапи от неприятни миризми и бактерии. ● Изцяло ангажимент, въз основа на принципа за осигуряване на качеството, за да ви предостави първокласен скорост, стремеж към съвършенство, можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим, днешното качество, утре на пазара, ще бъдат от полза за теб и мен, надявам се, че качеството на продуктите и качеството на обслужване могат да бъдат с вас по всяко време. * Продуктът е произведен от здрав гумено ядро.Го сверхпрочная дръжка-възглавница не се повреди, не согнется и дори не се плъзга.Ергономична дръжка ви позволява да държите ръцете си далеч от мръсни отпадъци, което позволява ефективно да изтриете котешки какашки, а гумена дръжка намалява вероятността от умора ръце, защото обслужване боклуци резервоара става лесно нещо!описание на продукта : * Материал : PVC * Цвят : черен * Размер : 5,5 *13 инча/14 * 33 смПродукты включват : 1 * лъжичка за котешки тоалетни Количество в опаковка : 1. Размер на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка от 0 до 2 см, което е нормално.

Подробности

Подобни продукти в категория