• Новинка
Пороговые Преходни лайсни Алуминий Пороговая Къса каишка на Дървени подови настилки-ламинат, Водоустойчив плочки за Килими Декоративни Апликации, Къса Каишка за ?

Пороговые Преходни лайсни Алуминий Пороговая Къса каишка на Дървени подови настилки-ламинат, Водоустойчив плочки

Buyers rating:
BGN 9.96

Налично

Применимая височина : Подходяща за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята варира от 2 мм (0,07 инча) до 5 мм (0,2 инча) 2,5 см (1 инч) широк.Здрава алуминиева конструкция : Изработени от много устойчив на опън лека алуминиева.Алуминий здрав и издържа на интензивен пешеходен трафик зони на дома.Осигурява плавен преход от килим с плочки или ковролина до завършване на пода и бордюра.Товар : 300 кг / 661 килограм.Няма инсталация : Не се налага пробиване на отвори за монтаж.Просто пригответе лепило и залепете го за себе си.Смили се за себе си от неприятности при инсталирането.Може да се инсталира на всеки неравен под, за да се компенсира разликата в надморската височина. (Стикер не е включена в комплекта).Преходни ленти за многократна употреба : често се използва в училища, домове, възстановителни центрове, ресторанти и в други случаи за маски и украса ръбовете на килими и подови настилки.И можете да ги използвате врати отвори, когато влезете в стаята или на други места, където се събират две назъбени повърхността на пода. Забележка : Преди да направите покупката, моля, уверете се, че размерът на прага отговаря на применимому диапазон от размери на продукта.Ако продуктът не съответства на размера на прага, можете да погледнете нашата марка ", за да изберете друга подходяща удължат този първи откос от пода и да се свържете директно с нас.Применимая височина : Подходяща за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята варира от 2 мм (0,07 инча) до 5 мм (0,2 инча). 2,5 см (1 инч) широк.Здрава алуминиева конструкция : Изработени от много устойчив на опън лека алуминиева.Алуминий здрав и издържа на интензивен пешеходен трафик зони на дома.Осигурява плавен преход от килим с плочки или ковролина до завършване на пода и бордюра.Товар : 300 кг / 661 килограм.Няма инсталация : Не се налага пробиване на отвори за монтаж.Просто пригответе лепило и залепете го за себе си.Смили се за себе си от неприятности при инсталирането.Може да се инсталира на всеки неравен под, за да се компенсира разликата в надморската височина. (Стикер не е включена в комплекта).Преходни ленти за многократна употреба : често се използва в училища, домове, възстановителни центрове, ресторанти и в други случаи за маски и украса ръбовете на килими и подови настилки.И можете да ги използвате врати отвори, когато влезете в стаята или на други места, където се събират две назъбени повърхността на пода. Забележка : Преди да направите покупката, моля, уверете се, че размерът на прага отговаря на применимому диапазон от размери на продукта.Ако продуктът не съответства на размера на прага, можете да погледнете нашата марка ", за да изберете друга подходяща удължат този първи откос от пода и да се свържете директно с нас.

Подробности

Material:
aluminum
Size:
can be customized
Cutout:
can be cut
Width:
2.5cm ( 1in)
Length:
90cm (35.4in)
Height:
use 2 mm (0.07 inch) to 5 mm (0.2 inch)
Weight capacity:
300 kg (661 lbs)
Features:
Covers and protects the edge of floor surfaces.:
Lightweight and strong aluminum transition strip.:
Provides a smooth transition between adjacent floors:
Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
May improve pass the walker/wheelchair or robots sweeping through the door.:
Perfect for front porch to door,carpet or tile floors,room dividers,large gaps,high traffic areas,patio doors,etc.:
Note:
There may be an error of 1-3cm due to manual measurement.:
There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service:
When you find any problems with our products,you can tell us and we will do our best to solve it for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can tell us by message. Thank you!:
If you need other styles or sizes,you can search for Floor Transition Strip to choose the product or size you need.:

Подобни продукти в категория