• Новинка
през цялата Кабел от естествена кожа 2 мм за бижута 1,1 Ярд (черен)

през цялата Кабел от естествена кожа 2 мм за бижута 1,1 Ярд (черен)

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Естествена кожа : Тези кръгли кабели с диаметър от 2 мм (0,08 инча) са изработени от естествена телешка кожа по-високо качествоТя е здрава и гладка .
Кръгла форма : Кръгла форма и широчина на тези кожени въжета, подходящи за повечето от нашите мъниста.Можете лесно да създадете свой собствен дизайнерски бижута от естествена кожа или diy , който демонстрира добрия си вкус и романтичен дух .
Уникални бижута : Тези кожени ивици различни цветове можете да използвате за създаване на гривни, колиета, чокеров, напульсников и всички видове бижута.
Занаяти собствените си ръце : Те са идеални за нанизывания мъниста и изпълнение на различни занаяти, като дръжки за чанти ръчна изработка акценти за дрехи, въжета за часа и ключодържатели ключодържател.
Идеи за подаръци : подарък за вашия приятел, сестра, майка, син, съпруга, съпруг, баща или просто за себе си, за да създадат уникален атрактивни аксесоари, които със собствените си ръце.Нашите кабели от естествена кожа са изработени от естествена телешка кожа, която е различна трайност. дебелина 2 mm е идеален за всички видове ръчно изработени бижута като гривни, колиета, chokers и wristlets.Можете също така да направите ръчно изработени ключодържатели, химикалки за трикотажни чанти и различни занаяти от тези кръгли кожени ивици.Ако искате да създадете бижу ръчно изработени, за да демонстрират уникален стил, индивидуалност, интереси, предпочитания или специален момент, нашите бижута, аксесоари са идеални.Те насърчават творчески подход към дизайна на бижута благодарение на техните разнообразни дизайн и размери.Дайте на вашия креативен дизайнерски идеи, крила за полет и създайте свои уникални орнаменти или създайте всичко, което искате, с помощта на нашите продукти.Ние ще се радваме, ако бихте споделили с нас своите идеи.Снимки - това е само дизайнерски идеи, никакви допълнителни елементи в комплекта не е включена.Поради разликите в монитора цветовете на стоките и могат да се различават от тези, показани на сайта.

Подробности

Подобни продукти в категория

Изрязани от хартия - Мама
  • Новинка
Оценки:

Изрязани от хартия - Мама

Около 80 изрязани от хартия фигури на Mummy за създаване на пощенски картички и други занаяти собствените с

BGN 3.74