• Новинка
Ръчна лебедка Fafeicy тегло 2500 паунда, самостоятелно блокиране на ремарке за ръчно повдигане на CW / CCW от легирана стомана, съотношението на скоростите 4: 1/8: 1, Повдигаща

Ръчна лебедка Fafeicy тегло 2500 паунда, самостоятелно блокиране на ремарке за ръчно повдигане на CW / CCW от

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Ние се стремим да предоставим продукт с най-високо качество и най-добрата от собствен опит, ако не сте напълно доволни, не се колебайте да се свържете с нас по всяко времеПриема нескользящую гумена дръжка, ръчна лебедка може да се осигури стабилна работа и по време на употреба, удобна и сигурна; С отлично качество на дебел здрава стоманена тросом, голяма носеща способност и липсата на аварии.Благодарение на дънната платка на преобразуване CW /CCW и функция за спиране на ръчна лебедка е лесна и удобна за работа благодарение на 8-метровому тел.Ръчна лебедка се използва за мини, строителни обекти, складове, фабрика, складове, товароподемност 715 кг, работно напрежение 1100 кг, усилие на рязане 1650 кг, съотношението на скоростите 4 : 1/8 : 1.Кука ръчна лебедка е изработен от сплав с висока устойчивост на износване, дълъг живот и лесно се разрушава; Пиньон е изработена от специална легирана стомана, закалена при висока температура, висока якост и дълготрайна употреба.Параметри : Тип на продукта : Ръчна лебедка Материал : Легированная стомана + гума Модел : 2500 паунда Предназначение : Използва се за повдигане Обхват : мини, строителни обекти, складове, фабрика, складове Повдигаща сила : 715 кг Работно напрежение : 1100 кг Усилие на рязане : 1650 кг Съотношение на степени : 4 : 1/8 : 1 Диаметър : прибл. Дължина на проводника 5 мм / 0,2 инча : прибл. 8 м / 26,2 фута Парцел в Списъка : 1 х Ръчна лебедка 1 х Ръководство на рокер Забележка : 1. Не използвайте тази лебедку за теглене, или преместване на хора 2. Не претоварвайте 3. Ако въжето е бил повреден, счупен, заржавел или е обвързан възли, моля, не го използвайте 4. По време на работа не носете кука на края на въже до въже, за да се избегне протриване на въжето 5. При вытягивании на пратката въже и макара трябва да бъдат разположени вертикално, в противен случай въжето лесно да изчезне 6. При използване на лебедка за теглене на тежки товари е добре да се използва ролка, за да се намали натоварването на лебедку и кабел 7.

Подробности

Item Type:
Manual Winch
Material:
Alloy steel + rubber
Model:
2500 pounds
Purpose:
Used for lifting
Scope of Application:
Mines, construction sites, warehouses, factory warehouses
Lifting Force:
715KG
Working Tension:
1100KG
Cutting Force:
1650KG
Speed Ratio:
4
Wire Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Wire Length:
Approx. 8 meters / 26.2ft
Package List:
1 x Hand Winch:
1 x Hand Rocker:
Note:
1. Do not use this winch to pull or move people:
2. Don't overload:
3. If the wire rope has been damaged, broken, rusted or knotted, please do not use it:
4. When working, do not buckle the hook at the tail of the wire rope to the wire rope to avoid abrasion of the wire rope:
5. When pulling the goods, the wire rope and the reel should be vertical, otherwise the wire rope will wear out easily:
6. When using a winch to pull a heavy load, it is best to use a pulley to reduce the load of the winch and wire rope:
7. When the wire rope is wound on the reel for less than 5 turns, do not use the winch to pull the goods. Otherwise, the fixed plate will not be able to bear the heavy load and accidents will occur:
8. When the winch is working, do not touch the wire rope, reel or pulley. When the wire rope needs to be arranged, please wear gloves and cover the wire rope with a thick cloth.:

Подобни продукти в категория