• Новинка
Мрежа за стълби - Ограда за безопасност на детето – Фехтовка за парапет на балкона -10 метра в дължина x 2,64 фута височина За защита на парапет на стълбата, за детето, м?

Мрежа за стълби - Ограда за безопасност на детето – Фехтовка за парапет на балкона -10 метра в дължина x 2,64 фута височина

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Предотвратяване на падане на бебета и домашни животни или довършителни главите и тел за оградаПредотвратяване на падането на деца и домашни любимци.Предотвратяване на падане на детски играчки.Предотвратяване на задръствания на децата. 【Размер на нето】 В комплекта е включена 1 брой огради за парапет размер на 10 фута x 2,6 метра /120 × 32 инча/ 3 х 0,8 м, на 60 парчета застежек-мълния и 15 броя крепежной въже.Моля, проверете действителните размери на отворите на мрежата, преди да закупят и изберете правилния размер или малко повече, за да може да се сгъва за употреба. 【Висококачествен и издръжлив материал】 Мрежа за стълби са добре направени от дебела твърда окото.В сравнение с други мрежи, които са изработени от непрочного материал, нашата мрежа за парапет, изработен от висококачествени тъкани, устойчиви на разкъсване.Окото и е устойчив на атмосферни влияния и е водоустойчив, може да се използва дълго време.Клетъчни отвори осигуряват максимална видимост над мрежата, никога не загораживая преглед. 【Защитна мрежа за стълби за деца】 Защитна мрежа, инсталирана на перилах, няма да позволи на децата да придържа главата и торса над парапета, да не позволи на детски играчки и обувки да падне от разликата между кръст-образни греди парапет.Най-добрата мрежа за осигуряване на безопасна среда за игра на децата, когато те играят в коридора на балкона, във вътрешните дворове и т. 【Лесна инсталация】 С помощта на пластмасови висящи пряжек дърпайте окото на дупката, а след това за консултациите заедно с рейлингом или поставяне на окото и рейлинговую багажник, заедно с помощта на въже.Ако парапети дълги, можете да се свържете две или повече мрежи, използвайки един и същ метод за инсталация.Ако парапети къса, може да се сгъва на окото, за да го инсталирате. 【Широко се използва】 Идеалната мрежа за стълби за вътрешна и външна употреба.Можете да използвате мрежата за бебешко креватче, коридор, декор, тераси, etc.to обеспечивайте сигурността на децата, детските играчки и домашни любимци. 【Внимание към размера на】 Моля, обърнете внимание на дължина и височина на продукта, измерете предварително и изберете правилния размер малко по-голям ( Можете да го сгънете за инсталиране и използване).

Подробности

Подобни продукти в категория