• Новинка
Нашивка Медика 3D PVC Гумена Фелдшер Медицинска EMS EMT MED Първа помощ на морала на Тактически морала на Черепа Военен Кука Обков на Икона (бял, Червен)

Нашивка Медика 3D PVC Гумена Фелдшер Медицинска EMS EMT MED Първа помощ на морала на Тактически морала на Черепа Военен Кука

Buyers rating:
BGN 4.01

Налично

Доказано качество и гаранция за максимална издръжливост, Закопчалка-кука Отзад за поставяне на тактически седалище уборам и екипировкаПластира от PVC и е водоустойчив, с впечатляващи детайли.Липсата на разнищване го прави издръжлив.Висококачествена 3 D гума, PVC, по-здрав, лесно се почистват и се отстранява. Размер : х 2,95 2,95 инча/7,5 х 7,5 см, перфектни размери, подходящи за повечето. удовлетворение е гарантирано.Ако не сте напълно доволни от качеството на нашите кръпка или дизайн, ние ще ви възстановим парите.Доказано качество и гаранция за максимална издръжливост, Закопчалка-кука Отзад за поставяне на тактически седалище уборам и екипировка.Пластира от PVC и е водоустойчив, с впечатляващи детайли.Липсата на разнищване го прави издръжлив.Висококачествена 3 D гума, PVC, по-здрав, лесно се почистват и се отстранява. Размер : х 2,95 2,95 инча/7,5 х 7,5 см, перфектни размери, подходящи за повечето. удовлетворение е гарантирано.Ако не сте напълно доволни от качеството на нашите кръпка или дизайн, ние ще ви възстановим парите.Ние доставяме висококачествени модни аксесоари за декорация с бродерия.Описание : 1,Тактически ивици невероятно качество, на абсолютно нови и качествени 2,3 D PVC ленти, медицински ленти за морала на с цип кука за прикрепване към чанта тактическа, шляпам, курткам, бойна форма, пейнтбол, ловни екипировка, страйкболу, раница.3, Нашивку можете да шият директно към ткани4, тази нашивка ще се превърне в чудесно допълнение към всеки коллекции5, идеален за декорация на вашите дънки, шапки, раници, чанти, сака, униформи и ризи.Само за 15 секунди, можете да създадете дрехи собствен стил. 6, отличен за туризъм, къмпинг, пътуване, лов, риболов, планинско катерене и всички други видове спортове на открито Спецификация : Материал : pvc Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. Цветовете могат да се различават в зависимост от езика разлика.

Подробности

Material:
PVC
Note:
1.Please allow 1-2cm error due to manual measurement.Please make sure you do not mind before you bid.:
2.The colors may be different as the difference display.Please understand:
Package Includes:
There is 1 pcs PVC patch packed.

Подобни продукти в категория