• Новинка
Четка за коса Набор от Четки за Разнищване на Коса, Гребен-Търкане на въздушна възглавница, Масажна четка за коса, Гребен маша, Черна и Голяма четка за коса с Дупка з?

Четка за коса Набор от Четки за Разнищване на Коса, Гребен-Търкане на въздушна възглавница, Масажна четка за коса, Гребен маша,

Buyers rating:
BGN 20.44

Налично

* Четината стимулира скалпа и кръвообращението, като поддържа косата си здрава, естествени и блестяща * Вентилационни отвори за зъби помагат да се отвръща топлина, съкращават времето за изсушаване и предотвратяват топлинното въздействие на сешоара.Прави косата лъскава и мека. * Удобни туристи гребен с кръгла глава, зъбите са гребен с кръгла глава, не увреждат косата, имат добро масажно въздействие върху кожата на главата, предотвратяват загубата на коса и къси прически, а също така правят косата еластична. * Антистатична четка за коса, лесен и трайна, и може да се използва в продължение на дълго време. * Кухи кука, кръгъл отвор на куката, лесно подвешивается, можете да окачите гребен на стената за по-лесен достъп. * Четината стимулира скалпа и кръвообращението, като поддържа косата си здрава, естествени и блестяща. * Вентилационни отвори за зъби помагат да се отвръща топлина, съкращават времето за изсушаване и предотвратяват топлинното въздействие на сешоара.Прави косата лъскава и мека. * Удобни туристи гребен с кръгла глава, зъбите са гребен с кръгла глава, не увреждат косата, имат добро масажно въздействие върху кожата на главата, предотвратяват загубата на коса и къси прически, а също така правят косата еластична. * Антистатична четка за коса, лесен и трайна, и може да се използва в продължение на дълго време. * Кухи кука, кръгъл отвор на куката, лесно подвешивается, можете да окачите гребен на стената за по-лесен достъп. информация за продукта.Наименование на продукта : Гребен с подсветка : Лесно расчесывается/оплетени Материал : pp Тегло : 60,4 граммаразмер : 6*20,9 см/8,2*2.4 инча В комплекта са включени : 3 * гребени * Удобна извивка, гуманизированный дизайн, облегают главата, подходящи за заплитане, най-дългата, гъста коса, правят косата удобни, елегантни, те са лесно разресването и приглаживать. Забележка : Размерът измери на ръка, има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория

Климатик Haskell Murumuru 300 мл
  • Новинка
Оценки:

Климатик Haskell Murumuru 300 мл

КлиматикДългосрочно хранене.Сухи, изтощените и недисциплинирани косата.Дългосрочно хранене.Сухи, изто

BGN 2.00