• Новинка
Лъжица за смесване Hemoton, 3 бр., Лъжици за Смесване сметана, Лъжица за студен Мед, За напитки, От неръждаема стомана, За Подаване В бар, Дръжка за Десерт, Съдове за Кокте?

Лъжица за смесване Hemoton, 3 бр., Лъжици за Смесване сметана, Лъжица за студен Мед, За напитки, От неръждаема стомана, За Подаване

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Лъжици за смесване с дълга дръжка от неръждаема стомана : Материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана с полирана повърхност, лъжица трайни за дълго време употребаЛъжичка за плодове : Размер : прибл. 2 виж Само 3 бр. чаена лъжичка от неръждаема стомана.Лъжици за торта с плодове : Благодарение на тънък майсторство на изработката и роскошному външен вид, този комплект лъжици ще се превърне в най-добрият подарък за приятели и семейства, особено за любителите на готвене, е доста подходящ за Коледа, рожден ден, годишнина, нов дом и т., Лъжичка за смесване на кафе с лед : Дизайн във формата на венчелистчета ви позволява да се смесват и мач със съществуващите у вас прибори за хранене.Работни съвети, модерни, функционални и удобни. лъжици за разбъркване във формата на листенца.Лъжица от неръждаема стомана : идеален за смесване на напитки -лимонада, чай с лед, студен кафе, млечни коктейли, рутбира и сладолед.Комплектът включва 3 лъжици Характеристики - идеален за смесване на напитки : лимонада, чай с лед, студен кафе, млечни коктейли, рутбира и сладолед. - Размер : прибл. 17,5 x 2,8 x 0,2 виж - устойчив на абразия, сейф, многократна употреба, практичен и приятелски настроени. - Материал : Неръждаема стомана. - Цвят : Златист. - Изработен от висококачествена неръждаема стомана с висока степен на полиране и вкус, устойчив si - Дизайн листенца ви позволява да комбинирате им със съществуващите у вас прибори за хранене.Работни повърхности модерни, функционални и удобни. - Подходящ за бар, дом, кухня, кафене и ресторант.Също така може да бъде прагматичен и икономичен подарък за вашето семейство и приятели.Информация за продукта лъжица от неръждаема стомана, Това е лъжица за разбъркване от неръждаема стомана с дълга дръжка.лъжица за смесване на кафе с лед преносим и лесен размер, лесно да носят със себе си. лъжичка за плодове, модерен дизайн, изглежда модерно и елегантно.лъжици за смесване с дълга дръжка от неръждаема стомана са изработени от висококачествен материал с дълга дръжка и ярко огледално покритие, който е трайна и безопасна за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Керамични пътна чаша Дисни Са
  • Новинка
Оценки:

Керамични пътна чаша Дисни Са

Истински, оригинален, автентичен магазин на "Дисни"Висока керамична чаша за кафе лате.Плътно прилепнали

BGN 1.33
Перфоратор DISSTON COMPANY 691212 ММ 1/4x6
  • Новинка
Оценки:

Перфоратор DISSTON COMPANY 691212 ММ 1/4x6

Двойна армировка индустриални пясък и лепило за увеличаване на продължителността на живот и дълголети�

BGN 0.67
OEM Phoenix Contact PTFIX 4 /12X1 5 BN, (1 бр.)
  • Новинка
Оценки:

OEM Phoenix Contact PTFIX 4 /12X1 5 BN, (1 бр.)

PTFIX 4 / 12 X1 5 BN , Разпределителен блок Базова клеммная блок с източник на захранване напрежение : 450v номин�

BGN 19.63
Need For Speed: Most Wanted - Gamecube
  • Новинка
Оценки:

Need For Speed: Most Wanted - Gamecube

Състезавайте се с найдобрите улични състезатели на сцената, за да заслужават уважение и да се изкачи на

BGN 3.00