• Новинка
Малък Шкаф за съхранение в Банята, Количка за съхранение на ширина 21 см, 4-Нива с Кухненски Тънък Разтегателен Рафтове за багаж с колела (Цвят: бял)

Малък Шкаф за съхранение в Банята, Количка за съхранение на ширина 21 см, 4-Нива с Кухненски Тънък Разтегателен Рафтове за

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

✲❤❤✲ Този елегантен, тънък и компактен шкаф за съхранение може да се използва не само като шкаф за съхранение в банята, но и като организатор за спалнята и хола ✲❤❤✲ Заедно с избрания от боядисаната повърхност целия гардероб за съхранение в банята проектиран за продължителна употреба.Той издържа на влага и позволява да се съхранява различни тоалетни принадлежности за чист и организираната баня. 【Размер】 50 ×21 × 88 см (19,68 × 8,26 × 34,6 инча), тънък дизайн позволява лесно да се поставя в тесни места, когато той не се използва. 【Качествена конструкция】 Дръжки, изработени от здрава въглеродна стомана, осигуряват удобно захващане, което улеснява транспортирането му. 【Передвижное хранилище】 4 лесно плъзгащи здравите колела позволяват лесно да се хвърли го в пералнята (кухня) и обратно.дръжки осигуряват удобно захващане, което прави транспортирането прост и лек. ✲❤❤✲ Този елегантен, тънък и компактен шкаф за съхранение може да се използва не само като шкаф за съхранение в банята, но и като организатор за спалнята и хола. ✲❤❤✲ Заедно с избрания от боядисаната повърхност целия гардероб за съхранение в банята проектиран за продължителна употреба.Той издържа на влага и позволява да се съхранява различни тоалетни принадлежности за чист и организираната баня. 【Размер】 50 ×21 × 88 см (19,68 × 8,26 × 34,6 инча), тънък дизайн позволява лесно да се поставя в тесни места, когато той не се използва. 【Качествена конструкция】 Дръжки, изработени от здрава въглеродна стомана, осигуряват удобно захващане, което улеснява транспортирането му. 【Передвижное хранилище】 4 лесно плъзгащи здравите колела позволяват лесно да се хвърли го в пералнята (кухня) и обратно.дръжки осигуряват удобно захващане, което прави транспортирането прост и лек. ✲❤❤❤✲ ✲❤❤✲ Прост, но елегантен дизайн : в ежедневния живот, ние винаги игнорира прости неща, защото те са твърде обыденны, за да можете да ги запомните.Въпреки това, нашият шкаф за баня със стилен и елегантен.

Подробности

Подобни продукти в категория