• Новинка
Healeved 1 Комплект /3шт Комплект Хавлиени кърпи Гъба за миене на съдове, Комплект гумени ленти За коса, Хавлии За Тяло, Задни Самоаппликатор, Скрубер За баня, Отшелушива?

Healeved 1 Комплект /3шт Комплект Хавлиени кърпи Гъба за миене на съдове, Комплект гумени ленти За коса, Хавлии За Тяло, Задни

Buyers rating:
BGN 5.64

Налично

Гъба за душ : Гъба за баня включва 1 бр губчатую луфа, 1 бр. ръкавица за баня и 1 бр. стъргало за гърба, който ще ви помогне да изчистите всички части на тялото си.Четка за тялото, за душата : за тялото, за спестяване на време и енергия, ежедневно дълбоко почистване на тялото.Текстилен стъргало за тяло с дръжка : Прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на своите служители, семейство, деца, приятели.Скрубер за гърба и тялото : един Прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на вашите колеги, семейство, деца, приятели.Задни скрубер за душата : Лесно се съхранява и се инсталира за преносима и удобна баня.Гъба за душ : Гъба за баня включва 1 бр. губчатую луфа, 1 бр. ръкавица за баня и 1 бр. стъргало за гърба, който ще ви помогне да изчистите всички части на тялото си.Четка за тялото, за душата : за тялото, за спестяване на време и енергия, ежедневно дълбоко почистване на тялото.Текстилен стъргало за тяло с дръжка : Прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на своите служители, семейство, деца, приятели.Скрубер за гърба и тялото : един Прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на вашите колеги, семейство, деца, приятели.Задни скрубер за душата : Лесно се съхранява и се инсталира за преносима и удобна баня.Осъществяване на Списък 1 х порести гъба 1 х ръкавица за вана 1 х скрубер за гърба Характеристики - един Прекрасен подарък, достоен за това, за да дадат на своите колеги, семейство, деца, приятели и т. скрубер за гърба от гъба. - Гъба за вана включва 1 бр. губчатую луфа, 1 бр. ръкавица за баня и 1 бр. чистач за гърба, който ще ви помогне да изчистите всички части на кърпи за душата. - Материал : спондж + полиетиленово четка за ексфолиация на задната част. - Нежен пилинг премахва мъртвите кожни клетки и почистване на порите на кожата, за премахване на черни точки с помощта на средства за дълбоко почистване. - Лесно се съхраняват и публикуват за преносима и удобна за миене на задната стена на баня за душата.

Подробности

Подобни продукти в категория