• Новинка
Комплект за скулптура от полимерна глина Oytra 10 цвята и печене във фурната, Изсушени на въздуха, Пластелин, Златар Фигурка, 0,35 Грама x 10 (Пастел)

Комплект за скулптура от полимерна глина Oytra 10 цвята и печене във фурната, Изсушени на въздуха, Пластелин,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Полимерна глина с професионално качество с 10 на цветя за производство на статуи, бижута, миниатюри, народни занаяти и т Забележка : Глина първоначално твърда.Имате нужда от малко каша на колене, за да стане мека.ПОЛИМЕРНА ГЛИНА OYTRA не изсушава въздуха.Можете да правите неограничен брой промени в своето творение.В зависимост от дебелината трябва да се пече във фурна при температура от 120 до 140 градуса за 30-45 минути.Най-добрият подарък за любителите на изкуството и занаятите!Развивайте творческите способности и въображение.Професионална полимерна глина Oytra 10 Color Пече и се втвърдява по 10 грама на всяка единица.Първоначално полутвърдо.Трябва малко да платите и да я направи мека.Можете да му се даде желаната форма, а след това се пече.Начин на приложение глина : 1. Поставете върху лист от фолио или керамични плочки и поставете в центъра на домашна фурна, предварително загрята на 130-150 градуса по Целзий (260-300 градуса по Фаренхайт) за 30 минути. Внимателно извадете от фурната и оставете да изстине. Време на печене може да варира в зависимост от дебелината на глина, но, като цяло, на всеки 6 мм дебелина изглежда далеч 30 минути. Забележка : преди печене на художествената работа е желателно да се пекат на тестова детайла. Затвердевшая глина издържа на последователни слоеве глина върху него и може да бъде подложен на повторна обжигу. След втвърдяването му може да пробия, шлифован, нарязани, и се боядисвам, и се пере в сапунена вода. Съхранявайте неизползваната глина в тъмно и хладно място и да се съхранява завернутой в запечатан контейнер.

Подробности

Подобни продукти в категория

Точки от Горски Емайл
  • Новинка
Оценки:

Точки от Горски Емайл

{ "language_tag" : "en_US", "value" : "CADOT010", "marketplace_id" : "ATVPDKIKX0 DER" } { "language_tag" : "en_US", "value" : "CADOT010", "marketplace_id" : "ATVPDKIKX0 DER" }.Эмалевы

BGN 3.85