• Новинка
Cabilock 5шт Рафтове За Съхранение на Бижута Органайзер За Бижута Закачалка Колие Органайзер Поставка лента за глава Гривна Акрилен Прозрачен

Cabilock 5шт Рафтове За Съхранение на Бижута Органайзер За Бижута Закачалка Колие Органайзер Поставка лента за глава

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

акрилЗакачалка-органайзер за бижута - Акрилни титуляр за бижута може да се постави на тоалетката маса, лавица за книги, прикроватной нощното шкафче, в банята и на други места.Поставка-органайзер за колиета - правно много стабилно; да може да бъде устойчиво, за да поставите на вашия работен плот.Изработен е от висококачествен материал, който е безопасен и надежден за използване.ОРГАНИЗАТОР-държач за колиета - Дръж си скъпоценни бижута в ред, за да спестите време и никога повече да не се губи украса.Здрав акрилен материал, гладка повърхност. Поставка за притежателя на гривната-материал първокласен акрил, стабилна носеща способност, красива и креативна форма, творчески и практически. Държач за колиета-Акрилна поставка за бижута изработени от здрав акрилни материали, фина работа, практичен и красив.Закачалка-органайзер за бижута - Акрилни титуляр за бижута може да се постави на тоалетката маса, лавица за книги, прикроватной нощното шкафче, в банята и на други места.Поставка-органайзер за колиета - правно много стабилно; да може да бъде устойчиво, за да поставите на вашия работен плот.Изработен е от висококачествен материал, който е безопасен и надежден за използване.ОРГАНИЗАТОР-държач за колиета - Дръж си скъпоценни бижута в ред, за да спестите време и никога повече да не се губи украса.Здрав акрилен материал, гладка повърхност. Поставка за притежателя на гривната-материал първокласен акрил, стабилна носеща способност, красива и креативна форма, творчески и практически. Държач за колиета-Акрилна поставка за бижута изработени от здрав акрилни материали, фина работа, практичен и красив.Пратката включва 5 х Органайзер за бижута Характеристики -Размер : 23,00 X20,00 X0,30 см/9,04 X7,86 X0 стойка за бижута. -Цвят : Прозрачен органайзер за бижута -Материал : Акрил поставки за колиета - Подходящ за домашно съхранение на бижута, стеллажа за изложбата на стоки в бижутериен магазин, здрав и практичен.Това също могат да придадат елегантен вид и да изложи на пръстена на витрината в стаята си.

Подробности

Подобни продукти в категория

ПРОГРАМИРУЕМИ LED ТАБЕЛА AD-AS PRO-0216
  • Новинка
Оценки:

ПРОГРАМИРУЕМИ LED ТАБЕЛА AD-AS PRO-0216

ПРОГРАМИРУЕМИ led табела ADAS PRO0216ПРОГРАМИРУЕМИ led табела ADAS PRO0216.ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМИРУЕМИ LED ТАБЕЛА ADPRO.

BGN 1.67