• Новинка
Продукти PMU Headstrokes & Transitions Pack за 1-3 ниво | За практикуване на Микроблейдинга на двустранна кожата | Професионална Реалистична Татуировка във формата на косата От лат?

Продукти PMU Headstrokes & Transitions Pack за 1-3 ниво | За практикуване на Микроблейдинга на двустранна кожата | Професионална

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Да се доведе до съвършенство свои щрихи и преходи в микроблейдинге с помощта на 32 комплекта предварително изготвени на веждитеИдеален за преминаване нива на веждите 1, 2 и 3. Номер 1 в съответствие средства за микроблейдинга От 2018 г. : двустранен половин цена.Мастилата не са необходими.Гъста и лесен за лезвиях.Безпроблемно : Може да се използва с мастило или без тях, изработен от неръждаема стомана и не оставя петна.Избършете бебешко олио, средство за отстраняване на грим или зелен сапун.Идеално за : ръчни щрихи, омбре вежди, пудровых вежди, машина вежди, машинна практики, татуажа на кожата.Гаранция отговори : Ако не сте доволен от своята практика микроблейдинга на 100% , в продължение на 3 месеца ние ще ви предложим бързо и пълно възстановяване!.Представяме : Комплект "Удря главата си и прехода" за 1-3 ниво Повече не разчитайте на евтини листове за практикуване на татуажа вежди.Продукти PMU lifelike лъжливи tattoo skin, изработен от висококачествени синтетични материали ще ви представим уникални усещания от докосване до кожата.Далеч превъзхожда всички други "микроблейдинги от латекс на кожата", "свински кожи за прилагане на татуировки" или "изкуствена кожа за практиката на прилагане на татуировки"! ✔ Съдържа 32 изключителен дизайн крушки за вежди, двустранни, общо 64 комплект на лист! ✔ Практика да се оставят само нужното количество пространство между ударите, обърнати удари главата, плавни удари и много други.Направете правилните преходи между веждите за получаване на най-естествени резултати микроблейдинга. ✔ Пропускайте кривата на обучение и са спрели да се развиват вредни навици, чрез практикуване на различни удари.Ще Получите представа за най-търсените дизайнах.Защо да изберете продукти PMU Microblading Skin Sheets за Микроблейдинга? ✔ Направено за микроблейдинга – кожата на практика без мастило, за неговата употреба не се изискват мастило, но ако ще се използва мастило, тя не се боядиса!Можете да практикуват използването на нашите писалки за микроблейдинга премиум-клас, моливи и шаблони!Подобрява дизайн "phibrows"! ✔ Реалистична – изкуствена кожа от пемиевого латекс, който е на пипане и изглежда като човешката кожа е толкова близо, колкото е възможно.

Подробности

Подобни продукти в категория