• Новинка
Homoyoyo 2 бр. Рафт за Баня Квадратни Кошници за съхранение, полици за Баня Стенни Полк Душ-Часова Полк за душата Широко Пространство Полк За Душата на Квадратен Държач ?

Homoyoyo 2 бр. Рафт за Баня Квадратни Кошници за съхранение, полици за Баня Стенни Полк Душ-Часова Полк за душата Широко Пространство

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

пластмасатаСрок за душ кабина : Дизайн без нокти няма да навреди на стените, давайки ви прекрасни впечатления.Навесная срок на съхранение : проста и елегантна, в съответствие с народна естетика, ви осигурява по-голямо удобство.Пластмасов органайзер за баня : Създаване на прости и елегантни пейзажи за вашата домашна кухня, спалня, антре, баня, офис,.Шампоан : Стационарно инсталиране, подходящи за къщи, хотели, кухни, бани, мивки, санитарни помещения.Подвесная кошница за баня : Добър материал , антикоррозийный, анти-стареене, здрав и безопасен за продължителна употреба.Срок за душ кабина : Дизайн без нокти няма да навреди на стените, давайки ви прекрасни впечатления.Навесная срок на съхранение : проста и елегантна, в съответствие с народна естетика, ви осигурява по-голямо удобство.Пластмасов органайзер за баня : Създаване на прости и елегантни пейзажи за вашата домашна кухня, спалня, антре, баня, офис,.Шампоан : Стационарно инсталиране, подходящи за къщи, хотели, кухни, бани, мивки, санитарни помещения.Подвесная кошница за баня : Добър материал, антикоррозийный, анти-стареене, здрав и безопасен за продължителна употреба.Комплекта включва 2 x душ панел Caddys Характеристики -Материал : Пластмаса вана. -Размер : 28,50 X11,50 X4,00 см / 11,20 X4,52 X1,57 инча Аксесоари за баня. -Цвят : Черна поставка за малки неща, без нокти. -Стойка за съхранение без пирони, не вреди на стената и не заема място на рафта за душ и вана. -Може да се съхранява всякаква всячину, малки предмети, чаршафи, без да се притеснявате за бъркотия в душ-кабината в ъгъла на банята. -Обикновен външен вид и изключителна изработка на изработката правят рафтове за съхранение на по-уникален монтиран на стената стеллажом за баня. -Произведен от, не избледняват и не ръждясва, здрав и издръжлив, да е лесно отвалиться от душа в банята. -Дизайн без нокти няма да навреди на стените, като ви предоставя един забележителен квадратен държач за душ.Описание на продукта Държач за сапун Използвайте този рафт, за да направите стаята си по-чист и подреден.

Подробности

Подобни продукти в категория