• Новинка
Външни Автомобилни ленти led светлина, Гъвкав, Светлинна ивица на предния капак на колата, Водоустойчив Дневни Светлини, Ленти на предния Капак, Гъвкави Фарове, Водо?

Външни Автомобилни ленти led светлина, Гъвкав, Светлинна ивица на предния капак на колата, Водоустойчив Дневни Светлини,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

[Висококачествен материал] : Автомобили декоративна атмосферни лампа е изработена от PVC-силикон, водоустойчив, с високо качество ламповые мъниста и ultra-висока яркостГъвкава светлината на прожекторите, водонепроницаемое украса на капака на двигателя на автомобила, увеличава осветеност, при шофиране през нощта, за да се повиши безопасността на шофиране в дъждовни или мъгливи дни. [Широко се използва висока яркост] : led ленти на предния капак на колата бъдат с дължина 1,5 м и 1,8 м. Led светлини на капака на една кола, приложими за леки автомобили 12 v, внедорожникам, камиони, както и за автомобилен фенери, на предния капак, дневен гореща светлините педальным фенери, фенери на багажника и т. [Предупредителни функционални светлини] : Лента подсветка на предния капак на автомобила подобрява предупреждение за безопасността на движението по пътищата през нощта или при лошо време, ефективно да напомня за насрещно движещи се превозни средства или пешеходах и намалява броя на пътно-транспортните произшествия. [Лесен монтаж] : Напрежение : 12, водоустойчивост : IP68. Инсталиране без разрушаване, стреля фаро не е необходимо.Свържете черния проводник осветление ленти на предния капак на колата до отрицателен полюс или заземлению, а червения проводник свържете се с предохранителю acc.Задната страна е снабдена с двустранно лепило, което е удобно за снемане и залепване.Скрита инсталация няма да се отрази на външния вид на автомобила. [За нас] : Ние се стремим постоянно да въвеждат иновации, да отговаря на нуждите на клиентите, да предоставят на клиентите по-качествени продукти и създаване на добра услуга.Нашата цел е да обмислят всеки детайл и осигуряват удобство за всяко семейство.Защо да изберете нашите външни автомобилни led лента? -Водоустойчива, висококачествени мъниста лампи и ultra-висока яркост. -Увеличете осветление при движение през нощта, за да се повиши безопасността на шофиране в дъждовни или мъгливи дни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Dormont 3/4 Id Snapfast
  • Новинка
Оценки:

Dormont 3/4 Id Snapfast

Това е оригинална детайл OEM (производител на оригинално оборудване)Използвайте оригинални резервни час

BGN 59.58